Brinisamahra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Merhabalar sınava giriş belgelerimi flash belleğime atıp kırtasiyede çıktı almak istiyorum. Flash bellekte SSD'deki gibi gözüküyorlar. Bu şekilde kırtasiyede çıktısını aldırabilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 5,8 KB · Görüntüleme: 213 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
Merhabalar sınava giriş belgelerimi flash belleğime atıp kırtasiyede çıktı almak istiyorum. Flash bellekte SSD'deki gibi gözüküyorlar. Bu şekilde kırtasiyede çıktısını aldırabilir miyim?
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 14 Haziran 2021 #2 Yazdırma komutu ile alabileceğinizi düşünüyorum, en basitinden PDF şeklinde kaydederseniz daha garanti olur.
Yazdırma komutu ile alabileceğinizi düşünüyorum, en basitinden PDF şeklinde kaydederseniz daha garanti olur.
Brinisamahra Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 Teşekkür ederim hepinize pdf yapmaya çalıştım beceremedim ama bu yöntemle de hallettim tekrardan teşekkürler.
Teşekkür ederim hepinize pdf yapmaya çalıştım beceremedim ama bu yöntemle de hallettim tekrardan teşekkürler.