Sınava girmeden açığa geçilir mi?

506983

Decapat
Merhaba. Açıktan lise okuyanlara soru sormak istiyorum. Ocak'ta kayıtlar başlayacak bildiğiniz üzere. Şimdi benim okulumda 1.dönemin 2. sınavları olacak ve bu sınavlar ocağın ilk haftası olacak. Bu sınavlara girmek zorunda mıyım ve eğer kaydımı yaparsam ilk sınavların notları mı alınır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
O sınavlara girmeden AÖL'e geçersen okuldan kaydını sildirdiğinde ders ders ortalaman kaç düşüyorsa onlar baz alınır. Girmek zorunda değilsin.

@506983, örneğin sınavlara girmedin. Notlar girilmedi, Matematik dersinin ortalaması 50 düşüyor. O baz alınır. AÖL'de sözlü, proje not olayı vs. yok çünkü.

@506983, örneğin sınavlara girmedin. Notlar girilmedi, Matematik dersinin ortalaması 50 düşüyor. O baz alınır. AÖL'de sözlü, proje not olayı vs. yok çünkü.
3 Ocak'ta sınavlarım başlıyor. Sınav tarihleri sisteme girilirse sınavlara girme gibi bir zorunluluk olur mu?

Böyle bir durum varsa Tasdiknameyi hemen alıp açığa kayıtlar başladığında mı geçmeliyim?

Yeni bir düzenleme gelmiş. Açık liseye bu dönem bitmeden geçiş yapamayacaksınız, dönemin bitmesini bekleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kaynak bu da.

Hocam. Aileme konuyu açtım ve sonucunda "ret" aldım. Tüm ümitlerim yok oldu, gitti. 2 yıl bu gereksiz okulda zamanımı boşa harcayacağım. @333365

Son düzenleme:
@506983, bir büyüğünüzden yardım isteyebilirsiniz.

@333365
Hocam, 2005 haziran sonu doğumluyum. Şuan 10.sınıfta okuyorum. Açığa geçersem 6. dönem bittikten sonra 18. yaşımı (haziran 2023 de) doldurmuş olacağım. 7.dönem için başvuru yapabiliyor muyum? İllaki mezun mu olmam gerekiyor.(18 yaş üstü kişiler için 5 dönemde mezuniyet denmiş o yüzden soruyorum. Bir takım sebeplerden ötürü hemen mezun olmak istemiyorum).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…