Merhaba. Açıktan lise okuyanlara soru sormak istiyorum. Ocak'ta kayıtlar başlayacak bildiğiniz üzere. Şimdi benim okulumda 1.dönemin 2. sınavları olacak ve bu sınavlar ocağın ilk haftası olacak. Bu sınavlara girmek zorunda mıyım ve eğer kaydımı yaparsam ilk sınavların notları mı alınır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
O sınavlara girmeden AÖL'e geçersen okuldan kaydını sildirdiğinde ders ders ortalaman kaç düşüyorsa onlar baz alınır. Girmek zorunda değilsin.
Merhaba,
O sınavlara girmeden AÖL'e geçersen okuldan kaydını sildirdiğinde ders ders ortalaman kaç düşüyorsa onlar baz alınır. Girmek zorunda değilsin.
@506983, örneğin sınavlara girmedin. Notlar girilmedi, Matematik dersinin ortalaması 50 düşüyor. O baz alınır. AÖL'de sözlü, proje not olayı vs. yok çünkü.
@506983, örneğin sınavlara girmedin. Notlar girilmedi, matematik dersinin ortalaması 50 düşüyor. O baz alınır. AÖL'de sözlü, proje not olayı vs. yok çünkü.
@506983, örneğin sınavlara girmedin. Notlar girilmedi, Matematik dersinin ortalaması 50 düşüyor. O baz alınır. AÖL'de sözlü, proje not olayı vs. yok çünkü.
@333365
Hocam, 2005 haziran sonu doğumluyum. Şuan 10.sınıfta okuyorum. Açığa geçersem 6. dönem bittikten sonra 18. yaşımı (haziran 2023 de) doldurmuş olacağım. 7.dönem için başvuru yapabiliyor muyum? İllaki mezun mu olmam gerekiyor.(18 yaş üstü kişiler için 5 dönemde mezuniyet denmiş o yüzden soruyorum. Bir takım sebeplerden ötürü hemen mezun olmak istemiyorum).