G Guenon11 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:29 #1 "Sn. ........., Yoklama kaçağı durumuna düşmemek için 31.12.2025 tarihine kadar askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. B016" Böyle bir mesaj geldi e-Devlet'ten. Lise mezunuyum, sınava hazırlanıyorum, ne yapmam gerekiyor şu anda?
"Sn. ........., Yoklama kaçağı durumuna düşmemek için 31.12.2025 tarihine kadar askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. B016" Böyle bir mesaj geldi e-Devlet'ten. Lise mezunuyum, sınava hazırlanıyorum, ne yapmam gerekiyor şu anda?
seferkursat Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:36 #2 e-Devlet askerliğim bölümüne gir en aşağıda gitmen gereken kurum yazıyor bana da bugün aynı mesaj geldi yarın gidip göreceğim bende ne olduğunu.
e-Devlet askerliğim bölümüne gir en aşağıda gitmen gereken kurum yazıyor bana da bugün aynı mesaj geldi yarın gidip göreceğim bende ne olduğunu.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1.054 Çözümler 1 Pazartesi 19:37 #3 Lise mezunu olduğunuz için şu anlık 22 yaşınıza kadar tecil ettirebilme hakkınız var. Üniversiteyi kazanınca otomatik erteleniyor.
Lise mezunu olduğunuz için şu anlık 22 yaşınıza kadar tecil ettirebilme hakkınız var. Üniversiteyi kazanınca otomatik erteleniyor.
G Guenon11 Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:47 #4 seferkursat dedi: e-Devlet askerliğim bölümüne gir en aşağıda gitmen gereken kurum yazıyor bana da bugün aynı mesaj geldi yarın gidip göreceğim bende ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra aile hekimimle görüşüp tecil başvurusu yaparsam direkt tecil olur mu? Redd3dilme ihtimali yok deil mi
seferkursat dedi: e-Devlet askerliğim bölümüne gir en aşağıda gitmen gereken kurum yazıyor bana da bugün aynı mesaj geldi yarın gidip göreceğim bende ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Başvuru yaptıktan sonra aile hekimimle görüşüp tecil başvurusu yaparsam direkt tecil olur mu? Redd3dilme ihtimali yok deil mi