Sınava kalan sürede AYT matematikten 15 net çıkartılabilir mi?

Daha fazla  
Şu an TYT'den 70 civarında yapıyorum. Sınava 26 gün kaldı. Temelim var. Kalan süre içine 15 nete çıkabilir miyim? Hangi konulardan çıkabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
tyt konularından çıkarırsın ekstra parabol falan eklersen birde çember öğren garanti 15 yaparsın

Matematik netin şuan kaç ?
ortalama 8 gibi geliyor o da bazı şeyleri bilmeme rağmen yapamamam dan tyt den ise 18-19-20 gibi geliyor netler

tyt konularından çıkarırsın ekstra parabol falan eklersen birde çember öğren garanti 15 yaparsın
çıkmış diziler sorularını yapabiliyorum. Sınavda Tyt lerinden 7-8 yapsam, kalanlardan da 8-9 tane çıkartabilirim. Asıl sorun konuyu genel olarak bilmeme rağmen tüm sorularını halledemiyorum.

knk bence senin yerinde olsam trigo logaritma limit ve çember bakardım 30 günde halledilebilecek konular bunlar 8 soru yapıyor galiba bunları bilirsen senin yerinde olsam böyle yapardım ama say mısın ea mı ona göre birşey eklicem

Sayısalım

ve bir diğer mevzu fen ve kimya da daha iyiyim ama biyoloji de biraz kötüyüm özellikle ayt biyoloji de ondanda ortalama 5-6 net yapmam lazım en kolay çıkabilecek hangi konular var

Sayısalım

ve bir diğer mevzu fen ve kimya da daha iyiyim ama biyoloji de biraz kötüyüm özellikle ayt biyoloji de ondanda ortalama 5-6 net yapmam lazım en kolay çıkabilecek hangi konular var
Kominite bak garanti şekilde 2 soru çıkıyor ve zor bir konu değil. Eğer üşenmem yaparım dersen bitki biyolojisini de sağlam oturt ordan da 2 civarı soru geliyor. Sistemlerden de belli başlı olanları bilsen 5-6 net yaparsın. Sistemlerden de dolaşım ve solunumu bil gerisi senin hedefine bağlı bişey.

ayt fen kaç geliyor ortalama şuan birde tüm tyt netin kaç hedefin nedir bunlar önemli faktör ona göre bişey diyeyim bende ajan gibi çok sorguluyom ama öneri yapacağım

Çıkar ama iyi çalışman lazım zaten bir kısmı tyt konuları biraz da üstüne ekleyeceksin işte. Konuları önceden gördüysen 15 i de geçebilirsin belli olmaz.

ayt fen kaç geliyor ortalama şuan birde tüm tyt netin kaç hedefin nedir bunlar önemli faktör ona göre bişey diyeyim bende ajan gibi çok sorguluyom ama öneri yapacağım
Tüm tyt netim 71-72 geliyor sadece biraz daha türkçeden daha iyi yapmam lazım ayt fen ise fizik ten 5 gibi kimya dan ise 4 gibi geliyor genelde. Bazı yayınevlerinin denemlerinde daha kötü geldiğide oluyor. Biyoloji ise o 3 civarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…