Wague Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 Arkadaşlar ben açık liseden mezun olmadan önce üniversite sınavına kayıt yaptırdım ve bir eğitim kurumunda son sınıf okumaktayım dedim. Şimdi mezun oldum bunu. Değiştirmem lazım mı liseden mezun olduğum için şimdi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2022
Arkadaşlar ben açık liseden mezun olmadan önce üniversite sınavına kayıt yaptırdım ve bir eğitim kurumunda son sınıf okumaktayım dedim. Şimdi mezun oldum bunu. Değiştirmem lazım mı liseden mezun olduğum için şimdi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Mart 2022 #2 Hayır. Teknik olarak neredeyse herkes mezun olarak giriyor zaten. Okullar sınavdan önce kapanıyor sonuçta.
Hayır. Teknik olarak neredeyse herkes mezun olarak giriyor zaten. Okullar sınavdan önce kapanıyor sonuçta.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 25 Mart 2022 #3 ÖSYM sayfasından eğitim bilgilerinizi güncellemeniz yeterli olur. Başka bir şey yapılmasına gerek yok.
ÖSYM sayfasından eğitim bilgilerinizi güncellemeniz yeterli olur. Başka bir şey yapılmasına gerek yok.