Sınava yakınlık için hangi denemelere güvenilmeli?

Neyrizi

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dershaneye gitmediğim için Türkiye geneli denemelere giremiyorum. Genelde piyasadaki denemeleri çözüyorum, bazen Telegram'da bulursam onları çözüyorum. Sizce Türkiye geneli denemelere katılmamak, sınav için bir eksiklik yaratır mı? Bu durumu 5'li 10'lu olarak satılan denemelerle kapatabilir miyim? Piyasadaki denemelerde Türkiye geneli denemeler kadar kaliteli mi?

Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye genelleri önemlidir. Bunun için dershaneye gitmenize gerek yok sadece o denemeleri takip edip bulunduğunuz ilde hangi kurum yapıyorsa onunla görüşüp tek deneme ücretini verip katılabilirsiniz. Özdebir, Töder, 345 ve Bilgi Sarmal en önemli ve sınava yakın düzeyde soran yayınlardır.

Arkadaşlar, dershaneye gitmediğim için Türkiye geneli denemelere giremiyorum. Genelde piyasadaki denemeleri çözüyorum, bazen Telegram'da bulursam onları çözüyorum. Sizce Türkiye geneli denemelere katılmamak, sınav için bir eksiklik yaratır mı? Bu durumu 5'li 10'lu olarak satılan denemelerle kapatabilir miyim? Piyasadaki denemelerde Türkiye geneli denemeler kadar kaliteli mi?

Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🙏

345, 3D, Bilgi Sarmal. Özellikle bana sorarsan 345 sınava aşırı yakın bir yayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı