Sınavda zaten stres oluyor. Etraftaki en ufak şeyler bile dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor, biliyorum. Sınav esnasında sizi rahatsız eden bir şey yaşadınız mı? Anlatıldığı gibi ses çıkaran, katır kutur şeker yiyen falan var mıydı?
Sınavda zaten stres oluyor. Etraftaki en ufak şeyler bile dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor, biliyorum. Sınav esnasında sizi rahatsız eden bir şey yaşadınız mı? Anlatıldığı gibi ses çıkaran, katır kutur şeker yiyen falan var mıydı?
Ben 5. kez girdiğim için artık o seslere alıştım. Ama bir tane çocuk dua ediyordu ona çok güldüm Fatiha ile İhlası Kevser suresine karıştırarak okuyordu.
YKS dememiş ki konu sahibi. Evet YKS dün yapıldı hatta bugün de yapılacak ama YKS dememiş.
Benim sınavımda birçok kişi gelmemişti. Sınıfın yarışı boştu. Hatta birisi bayağı erken çıkmıştı, hiçbir şey yapamamış galiba (sanki ben yapabildim ). Bana arkadaşım sınavdan önce okunmuş şeker vermişti hatta İşe yaradı mı bilmiyorum ama tadı güzeldi. Ama hiç öyle ses çıkaran birisi görmedim. Hatta sınava çok az bir süre kala bol bol dua okumuştum. Çok iyi bildiğim sureler zaten alakasız olurdu. Ne yapayım, sınavdan önce Nas Felak mı okuyayım? Ben de Allah'ım iyi geçsin falan dedim işte.
Yanımdaki arkadaşın -8. sınıfta sanırım- kalem kutusunda olan kopya kağıtlarını hocanın görmesi ve ardında yaşananlar...
Ders din kültürü idi.
Kız İslamiyeti yayıyordu, hoca engelledi.