mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #21 itz dedi: Yarın matematik sınavım var hiçbir şey anlamıyorum ne yapacağım çok konu eksiğim var sallama şansımda yok sınav açık uçlu hayatımda en düşük aldığım not olacak. Yapabileceğim başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl geçti hocam sınavınız? Umarım iyi geçmiştir.
itz dedi: Yarın matematik sınavım var hiçbir şey anlamıyorum ne yapacağım çok konu eksiğim var sallama şansımda yok sınav açık uçlu hayatımda en düşük aldığım not olacak. Yapabileceğim başka bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl geçti hocam sınavınız? Umarım iyi geçmiştir.
I itz Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #22 mhmtkcbs dedi: Nasıl geçti hocam sınavınız? Umarım iyi geçmiştir. Genişletmek için tıkla... hocam 10 bile beklemiyorum
mhmtkcbs dedi: Nasıl geçti hocam sınavınız? Umarım iyi geçmiştir. Genişletmek için tıkla... hocam 10 bile beklemiyorum