Sınavda daha yüksek alınır mı?

pontihocam

Femtopat
Arkadaşlar ben LGS öğrencisiyim.
İlkte buradan bir arkadaş benden Master genel deneme almamı istedi aldım bayağı iyiydi deneyeyim.
14 net üzeri.
Türkçe 15 net üzeri.
Matematik 7 üzeri.
Fen 14 üzeri geriside 8-9-10 arasıydı.
Sonra sinan kuzucu aldım 8'li genel deneme matematikte 4 net 7 net arası yapıyorum.
Fende 6 yanlış geliyor.
Din İngilizce ve inklap gene iyi.
Türkçede 3-4 yanlış geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Haftadan daha kısa bir sürede maalesef birkaç netten fazla alamazsınız.

Sınav psikolojisi ile genelde en yüksek net sınavda yapılır.

Mozaik klon serisinin bütün kitaplarını al. Örnek soruları çöz (fenomen kitap yayınladı bu örnek sorular için)

Netler direk artar bunlarla birlikte.

LGS 2024'ü çözdünüz mü? Çözmediyseniz sanki normal bir denemeymiş gibi saat 9.30'da kalkın 75 dakika sözel ve 80 dakika da sayısalı çözün, sonra sonucu buraya yazar mısınız? Daha belirleyici olur.

Son düzenleme:

Hocam 2023 ile onu çözdüm ikisi de 400 üzeri almıştım ama ilkte 2024 çözdüm sonra 380 gibi geldi ama dikkat hatası yapmıştım düzeltim 405 mi 410 mu öyle şeyler almıştım
Bir de LGS 2023 tende 417 aldım.

Türkçe bu sene biraz daha zorlaşacak matematik biraz daha kolaylaşacak ama o kadar fazla beklemeyin fen de zorlaşacak ara dersleri bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim dikkat hatası 11 gün sonraki LGS'de olsaydı o yanlışı düzeltemezdin o yüzden 380 sayıyorum yanlış dağılım ne? Bu yıl 420 -430 alırsın diye düşünüyorum.

Hocam dediğiniz yanlış dağılımı tam anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…