Sınavda öğretmenin resim çekmesi

Sadece seni mi çekti? Sınav ortamını çekip üst merciye göstermek için tüm sınıfı çekmiş olabilir.

Sinavda ögretmen resmimi cekti kopya cekiyordum ama resmi cekerken cekmiyordum. İlk dakikalardi bir şey olur mu? Yuzumu de sakladım.
Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu?

Sadece seni mi çekti? Sınav ortamını çekip üst merciye göstermek için tüm sınıfı çekmiş olabilir.

Bilmiyorum vallahi adam zaten hep telefonla ugrasiyordu beni gormesi biraz zor kopya cekerken kalame UC takiyordum derim bir şey olursa.

Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu?

Ortalama aşırı dusuk gelecekti bir de bu kalma sistemi falan getirdiler ya garanti olsun dedim.

Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar.

Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar.

Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken.

Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken.
Normalde yasak, sizin açınızdan dert edeceğiniz bir durum yok. Kopya diye işaretlese dahi haber vermek zorunda, resmi evrağı kendi bildiğine değerlendiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…