ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 2 Kasım 2023 #11 Sadece seni mi çekti? Sınav ortamını çekip üst merciye göstermek için tüm sınıfı çekmiş olabilir.
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #12 d4irea dedi: Sinavda ögretmen resmimi cekti kopya cekiyordum ama resmi cekerken cekmiyordum. İlk dakikalardi bir şey olur mu? Yuzumu de sakladım. Genişletmek için tıkla... Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu?
d4irea dedi: Sinavda ögretmen resmimi cekti kopya cekiyordum ama resmi cekerken cekmiyordum. İlk dakikalardi bir şey olur mu? Yuzumu de sakladım. Genişletmek için tıkla... Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu?
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #13 ktskn dedi: Sadece seni mi çekti? Sınav ortamını çekip üst merciye göstermek için tüm sınıfı çekmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi adam zaten hep telefonla ugrasiyordu beni gormesi biraz zor kopya cekerken kalame UC takiyordum derim bir şey olursa. swertY dedi: Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Ortalama aşırı dusuk gelecekti bir de bu kalma sistemi falan getirdiler ya garanti olsun dedim.
ktskn dedi: Sadece seni mi çekti? Sınav ortamını çekip üst merciye göstermek için tüm sınıfı çekmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum vallahi adam zaten hep telefonla ugrasiyordu beni gormesi biraz zor kopya cekerken kalame UC takiyordum derim bir şey olursa. swertY dedi: Neden kopya çekiyorsunuz ki? Gerçekten sınava hazırlanacak 2 saatiniz yok mu? Genişletmek için tıkla... Ortalama aşırı dusuk gelecekti bir de bu kalma sistemi falan getirdiler ya garanti olsun dedim.
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 2 Kasım 2023 #14 d4irea dedi: Kaniti yok ki hocam ben ilk dakika cektim adam benim resmimi 8. dakikalarda cekti. Kullanmasindan degil sinava k falan mi girer diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını çekmesi yasak fakat eğer gördüyse K koyabilir.
d4irea dedi: Kaniti yok ki hocam ben ilk dakika cektim adam benim resmimi 8. dakikalarda cekti. Kullanmasindan degil sinava k falan mi girer diye merak ettim. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını çekmesi yasak fakat eğer gördüyse K koyabilir.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #15 Pkixbe dedi: Fotoğrafını çekmesi yasak fakat eğer gördüyse K koyabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir
Pkixbe dedi: Fotoğrafını çekmesi yasak fakat eğer gördüyse K koyabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 2 Kasım 2023 #16 Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar.
Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #17 701600 dedi: Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar. Genişletmek için tıkla... Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken.
701600 dedi: Öğretmenlerin derste telefon kullanması yasak. Bunu kanıt niteliğinde kullanmak isterse kendi ayağına sıkar. Genişletmek için tıkla... Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 2 Kasım 2023 #18 d4irea dedi: Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken. Genişletmek için tıkla... Normalde yasak, sizin açınızdan dert edeceğiniz bir durum yok. Kopya diye işaretlese dahi haber vermek zorunda, resmi evrağı kendi bildiğine değerlendiremez.
d4irea dedi: Butun ders kullandi vallahi kanit olarak da kullanamaz sinav kagidima bakiyordum cekerken. Genişletmek için tıkla... Normalde yasak, sizin açınızdan dert edeceğiniz bir durum yok. Kopya diye işaretlese dahi haber vermek zorunda, resmi evrağı kendi bildiğine değerlendiremez.
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 2 Kasım 2023 #19 SpeeQ dedi: Kanıt olmasına gerek yok. Kopya çektiğini gördüğünde direkt olarak senin kağıdını çizebilir. Genişletmek için tıkla... Kanıt yoksa çizemez, K yazarsa kopya kağıdını da sınav kağıdına zımbalaması gerekiyor.
SpeeQ dedi: Kanıt olmasına gerek yok. Kopya çektiğini gördüğünde direkt olarak senin kağıdını çizebilir. Genişletmek için tıkla... Kanıt yoksa çizemez, K yazarsa kopya kağıdını da sınav kağıdına zımbalaması gerekiyor.