Sınavda soruların sızdırıldığı, okul yönetimine nasıl anonim şekilde bildirilir?

edawewe17

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, okulumuzda yapılmış en önemli sınavlardan birinde konuların (konu listesi gibi değil soruların spesifik olarak ne olduğu) önceden sızdığı ve dosya haline getirilip özel ders hocalarının bazı öğrencilerine verdiğini öğrendim. Bunu anonim bir şekilde mail üzerinden nasıl okul yönetimine bildirebilirim? Fake bir mail hesabı yeteri kadar güvenli olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvendiğiniz bir hocanıza mektup şeklinde yazıp müdüre iletmesini isteyebilirsin. E-Mail'de olur fakat Türkiye'de okullar mail kontrol ediyor mu hiç bilmiyorum. Geç de olabilir erken de ama hızlı olsun istiyorsan ilki mantıklı.

Kanıtın var mı?
Pdf dosyası elimde.

Güvendiğiniz bir hocanıza mektup şeklinde yazıp müdüre iletmesini isteyebilirsin. E-Mail'de olur fakat Türkiye'de okullar mail kontrol ediyor mu hiç bilmiyorum. Geç de olabilir erken de ama hızlı olsun istiyorsan ilki mantıklı.
Maillerini düzenli kontrol eden yetkili bir hocanın mail adresi var elimde ancak maile iliştirdiğim dosyadan veya fake mail adresinin gizliliğinden emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı