LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.932 Çözümler 2 Yer İzmir 3 Kasım 2021 #21 Kimyadan 10 aldım kafam rahat okul için sıkmayın o kadar kendinizi rahat olun.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.336 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #22 Serhat yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün İngilizce'den 35 aldım, canım çok sıkkın, sabahtan beri onu düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sözlü notlarıyla düzeltirsin.
Serhat yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün İngilizce'den 35 aldım, canım çok sıkkın, sabahtan beri onu düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sözlü notlarıyla düzeltirsin.
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 3 Kasım 2021 #23 Çalışmak lazım, başka yapacak bir şey yok. Sınavlar var diye iki günde toplam 11 saat ders çalıştım. Başka türlü yüksek alamazsın.
Çalışmak lazım, başka yapacak bir şey yok. Sınavlar var diye iki günde toplam 11 saat ders çalıştım. Başka türlü yüksek alamazsın.
Serdemm Decapat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 99 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Kasım 2021 #24 Serhat yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün İngilizce'den 35 aldım, canım çok sıkkın, sabahtan beri onu düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de kimya sınavına girdim ve on sorudan sadece iki tane yaptım maximumum yirmi alıyorum yani.
Serhat yiğit dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün İngilizce'den 35 aldım, canım çok sıkkın, sabahtan beri onu düsünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de kimya sınavına girdim ve on sorudan sadece iki tane yaptım maximumum yirmi alıyorum yani.