Sınavdan düşük aldığım için ceza almam normal mi?

Lyc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kimya sınavından düşük aldım diye sınav kağıdını A4 kağıdına 10 kere yazmam istendi 1 hafta süre verildi. Eğer yapmazsam ceza vereceklerini söylediler. Bu suç değil mi? Yapmazsam olur mu? Not: Gerekçeleri sınıf ortalaması düşüyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kimya sınavından düşük aldım diye sınav kağıdını A4 kağıdına 10 kere yazmam istendi 1 hafta süre verildi. Eğer yapmazsam ceza vereceklerini söylediler. Bu suç değil mi? Yapmazsam olur mu? Not: Gerekçeleri sınıf ortalaması düşüyormuş.
Gimer e şikayet et ama benim annem ve babamda öğretmen şikayet edeceğin kişi işinden olabilir bu daha büyük bir ceza olur ben olsam itiraz eder gömerek gitmektense dilekçe yazardım

Aynısını tarih hocası yaptırıyordu ama sınıf ortalaması düşüyor falan demedi ceza dediğiniz eksi ise normal bir ödev sayılabilir ama ceza derken tutanak falan ise yapmanıza gerek yok bir şey yapamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı