Sınavdan sonra para kazanmak için site önerisi

Makaleler
1
YKS sınavından sonra internetten para kazanmayı düşünüyorum. Şu an halihazırda Instagram sayfam var ona içerik yüklemeye devam edeceğim, uzun vadede kazandırır diye düşünüyorum. Bunun dışında ne önerebilirsiniz kısa vadede para kazandıracak bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Legal olarak kısa vadede para kazanan birini henüz görmedim. :) Anket falan o tarz şeylere asla bulaşmayın. Sosyal medya hesabınızdan devam edebilirsiniz, eğer bir yeteneğiniz var ise bunu kullanabilirsiniz.
Hocam bilgisayar parçalarını alıp toplasam üstüne kar payı ekleyip satsam nasıl olur?

Hocam bilgisayar parçalarını alıp toplasam üstüne kar payı ekleyip satsam nasıl olur?
Olabilir, fakat bir çok kişi artık bilgisayardan anlıyor. Hangi parçanın ne kadara alabileceğini biliyor, o yüzden belki çok fazla kar elde edemeyebilirsiniz. Yine de bu işi yapanlara bir sormak lazım. Soracağın kişi tanıdık olursa iyi olur yoksa herkes sana piyasa ölü der. :)

Olabilir, fakat bir çok kişi artık bilgisayardan anlıyor. Hangi parçanın ne kadara alabileceğini biliyor, o yüzden belki çok fazla kar elde edemeyebilirsiniz. Yine de bu işi yapanlara bir sormak lazım. Soracağın kişi tanıdık olursa iyi olur yoksa herkes sana piyasa ölü der. :)
Hocam toplu halde almayı insanlar seviyor aslında. 100 TL bile kar koysam 1000 TL'ye toplayıp kar kardır. Bir de ışıklı bir kasa koyarım dikkat çekici olsun diye.
Hocam bu arada 2. el parçadan bahsediyorum.

Hocam anket doldurarak 1 haftada sadece o anki dolar kuruyla 28TL kazanmıştım o zaman 2 dolar ediyordu asla ankete bulaşmayın boşa zaman kaybı. Freelance çalışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı