eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 Vaka sayısı 100K'yı zorlamadan durmak yok.(!) Şaka bir yana bazılarına sınav yaptılar bile. O yüzden sınav olacağını düşünüyorum.
Vaka sayısı 100K'yı zorlamadan durmak yok.(!) Şaka bir yana bazılarına sınav yaptılar bile. O yüzden sınav olacağını düşünüyorum.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 kapadık_41 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Su içiyordum ekran yok oldu .
kapadık_41 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Su içiyordum ekran yok oldu .
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 Yapılmaması gerekli ve yapılmaz da. Ama konu bizim bakan olunca kesinde konuşamıyorum.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 20 Nisan 2021 #14 Eğitim Sen de sınavların olmasını doğru görmüyormuş .
Katie_Bear_398 Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 25 20 Nisan 2021 #15 Bence yapılabilir çalışalım. Ama bu vakalarda da sınav yapılmaz errtelenir bence.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Nisan 2021 #16 Malesef evet.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 20 Nisan 2021 #17 Sosyal Mesafe dedi: Sınavlara 2 hafta kaldı ve bizim hocalar ne konu verdiler ne bi' şey. 3 Mayıs 2021 tarihinde sınavlar yapılacak mı, yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bizim 2. sınavlarımız yapılacakmış. Şaka gibi. Daha takvim gelmedi ama olacakmış.
Sosyal Mesafe dedi: Sınavlara 2 hafta kaldı ve bizim hocalar ne konu verdiler ne bi' şey. 3 Mayıs 2021 tarihinde sınavlar yapılacak mı, yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Bizim 2. sınavlarımız yapılacakmış. Şaka gibi. Daha takvim gelmedi ama olacakmış.
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.188 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #18 Bazıları sınavlara girilmemesi talimatı verildiği halde yaptığı için ertelenir en fazla.
Katie_Bear_398 Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 25 20 Nisan 2021 #19 slayerdutch dedi: Bizim 2. sınavlarımız yapılacakmış. Şaka gibi. Daha takvim gelmedi ama olacakmış. Genişletmek için tıkla... Bizim hocalarda bazıları yapılcak bazıları yapılmicak diyor yapılacak diyenler genellikle çalışmayı brakmayalaım diye diyor bence.
slayerdutch dedi: Bizim 2. sınavlarımız yapılacakmış. Şaka gibi. Daha takvim gelmedi ama olacakmış. Genişletmek için tıkla... Bizim hocalarda bazıları yapılcak bazıları yapılmicak diyor yapılacak diyenler genellikle çalışmayı brakmayalaım diye diyor bence.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 20 Nisan 2021 #20 Ben her ne kadar bu sınavlardan iyi notlar almış olsam da, 2. sınav konuları zor diye düşünmeden edemiyorum. Katie_Bear_398 dedi: Bizim hocalarda bazıları yapılcak bazıları yapılmicak diyor yapılacak diyenler genellikle çalışmayı brakmayalaım diye diyor bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım bu duruma baya karşı çıkıyorlar ama hocalar sınav konusunda baya rahatlar.
Ben her ne kadar bu sınavlardan iyi notlar almış olsam da, 2. sınav konuları zor diye düşünmeden edemiyorum. Katie_Bear_398 dedi: Bizim hocalarda bazıları yapılcak bazıları yapılmicak diyor yapılacak diyenler genellikle çalışmayı brakmayalaım diye diyor bence. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım bu duruma baya karşı çıkıyorlar ama hocalar sınav konusunda baya rahatlar.