Sınavlar blöf mü yoksa gerçek mi?

Ben kasım ayında 5 sınav oldum ve e okula girildi. Şimdi ise 4 Ocak'ta sınavların başlayacağını ve her dersten tek sınav iki sözlü şeklinde not alacağımızı söylüyorlar.

Türkiye'de eğitim sistemi üzerinden para kazanılıyor. Sınavların olmaması gibi bir ihtimal yok.

Hocam aşırı haklısınız ama kendinizi onların yerine koyduğunuzda onlarda bir açıdan haklı oluyorlar çünkü sınav yapmazlarsa eğitim durur, eğitim durduğu zaman ise ciddi sorunlar olabilir. Bu yüzden herşeyi zaman gösterecek.

Kimse bizim ve ailemizin canını takmıyor. Sınav gitmem desen bile olmaz. Sınıfta kalma var. Bir nevi yaptırım diyebilirim.

Bana kalırsa tam cevap vermişsin aslında devlet sınav yapmaz ama ders çalışmayı bırakmamak için deniyor bana kalırsa ama haklılar da bırakmamakta fayda var.
Ben ne dedim? Devletin ben içini biliyorum bu kadar vakada sınav mı olurmuş? Neymiş eğitim sistemi çökermiş(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…