Sınavlar ertelenir mi?

Ülkemizde periler her yerde 3 gün içinde 60K vakadan 40K vakaya düşmeyi başardık. 1 hafta içinde 0 bile diyebilirler virüse hiç şaşırmam. Normal şartlar altında hayır. Periler sayesinde evet diyorum.

Test sayısını düşür, vakayı da düşür anlamaz bunlar(!)

5 günde neredeyse 15 bin kadar düşürdüler sayıyı. Erteleyip, ertelememeleri tamamen şans işi. İşinizi şansa bırakmayın derim. Ne olup, ne olmayacağı net değil çünkü.

İlla somut bir yönden bakalım derseniz de eğer; bakan ertelemeyi ister gibi. Bunu destekleyecek bir demeç paylaşmıştı.

Son düzenleme:
Hocam 6k vaka varken o kadar millet dedi ki sınavları yaparsanız vaka sayısı 5-10 katına çıkar dinlemedi vaka sayısı 60k oldu. Yine dinlemeyecekler. Bu tek bir bakana bağlı değil daha üstlerden geliyor kararlar. Sağlık Bakanı bile ertele dese "Kabine" karar veriyor.

3 Mayıs'ta ikinci sınavların yapılacağı söylenmişti, sizce ne olur ertelenir mi sınavlar? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Yok yok tövbe bismillah. Aslında hata bizde. Biz biraz onlardan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Pek beklemememiz gereken bir şey sanırsam .

Bu arada hükumet de vaka sayılarını azaltıyor. Başlıyoruz yine palavralara. Neymiş? Vakalar düşüyor sözde. Buna inanan var mı gerçekten? Turizm için yapıyorlar gibi gözüküyor. Belki sınavları ertelerler ancak olursa da son dakika olacak sanırsam. Bence çalışmakta yarar var.

Bakanımız: Öğretmenlerimiz erteleyelim derse ertleriz demiş.

Öyle diyeceklerini sanmıyorum tahminimce bu sene sınavlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…