Sınavlar ertelenmeli mi?

Bıktım vallahi her ay sınav stresinden olalım da kurtulalım ya.
Hijyen ortamı sağlanamazsa, birine virüs bulaşırsa ve ölüm olursa bunun hesabını kim verecek? Evlat yetiştirmek kolay değil, virüs hala ciddi boyuttayken siz gitmeliler diyorsunuz. Sebep belirtirseniz sevinirim.

Tahminimce sebebi kendisi sınavda iyi yapamadı ve ailesinden azar işitti. Benim başıma geldiyse herkesin başına gelsin diyor arkadaş bence.

Hijyen ortamı sağlanamazsa, birine virüs bulaşırsa ve ölüm olursa bunun hesabını kim verecek? Evlat yetiştirmek kolay değil, virüs hala ciddi boyuttayken siz gitmeliler diyorsunuz. Sebep belirtirseniz sevinirim.
Gereken önlemler alındıktan sonra bir şey olmaz merak etmeyin. Ona bakılırsa evin babası da her gün iş için evden dışarı çıkmıyor mu?
Tahminimce sebebi kendisi sınavda iyi yapamadı ve ailesinden azar işitti. Benim başıma geldiyse herkesin başına gelsin diyor arkadaş bence.
Hiç de bile, notlarım gayet de iyi. Ayrıca ailemin bana kızıp kızmaması sizi ilgilendirmez. Sağlığı bahane ederek derslerden kaytaran tiplerden hoşlanmıyorum.

Hiç de bile, notlarım gayet de iyi. Ayrıca ailemin bana kızıp kızmaması sizi ilgilendirmez. Sağlığı bahane ederek derslerden kaytaran tiplerden hoşlanmıyorum.

Sağlığı bahane etmiyorum. Uzaktan eğitim ile hiçbir konu doğru düzgün anlaşılamıyor. Sırf bu yüzden dershaneye gidiyordum ancak toplu taşıma araçlarını kullanmamız engellendi. Doğru düzgün anlayamadığım 1 dönemin konularını 1 sınava yıktılar.

Doğru düzgün anlayamadığım 1 dönemin konularını 1 sınava yıktılar.
Bı konuda size katıldığımı belirttim.
Uzaktan eğitim ile hiçbir konu doğru düzgün anlaşılamıyor.
E mesela ben farklı bir şekilde mi aldım eğitimimi? Herkes aynı eğitimde ve kimse doğru dürüst bir şey anlamıyor. Şimdi siz sınava girmeseniz, bu sefer girenlere haksızlık olmayacak mı? Onlar neden sınav stresine girdi?

Eğer biz sınava girmezsek sizin girdiğiniz sınavlar da iptal olacak zaten. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu şartlarda sınav adı altında çektirdikleri eziyeti bu sene ertelemeleri.

Ben şahsen özel okulda olduğum için kasımın başlarında yazılıya girdim. Size kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…