Hijyen ortamı sağlanamazsa, birine virüs bulaşırsa ve ölüm olursa bunun hesabını kim verecek? Evlat yetiştirmek kolay değil, virüs hala ciddi boyuttayken siz gitmeliler diyorsunuz. Sebep belirtirseniz sevinirim.
Hijyen ortamı sağlanamazsa, birine virüs bulaşırsa ve ölüm olursa bunun hesabını kim verecek? Evlat yetiştirmek kolay değil, virüs hala ciddi boyuttayken siz gitmeliler diyorsunuz. Sebep belirtirseniz sevinirim.
Hiç de bile, notlarım gayet de iyi. Ayrıca ailemin bana kızıp kızmaması sizi ilgilendirmez. Sağlığı bahane ederek derslerden kaytaran tiplerden hoşlanmıyorum.
Hiç de bile, notlarım gayet de iyi. Ayrıca ailemin bana kızıp kızmaması sizi ilgilendirmez. Sağlığı bahane ederek derslerden kaytaran tiplerden hoşlanmıyorum.
Sağlığı bahane etmiyorum. Uzaktan eğitim ile hiçbir konu doğru düzgün anlaşılamıyor. Sırf bu yüzden dershaneye gidiyordum ancak toplu taşıma araçlarını kullanmamız engellendi. Doğru düzgün anlayamadığım 1 dönemin konularını 1 sınava yıktılar.
E mesela ben farklı bir şekilde mi aldım eğitimimi? Herkes aynı eğitimde ve kimse doğru dürüst bir şey anlamıyor. Şimdi siz sınava girmeseniz, bu sefer girenlere haksızlık olmayacak mı? Onlar neden sınav stresine girdi?
E mesela ben farklı bir şekilde mi aldım eğitimi mi? Herkes aynı eğitimde ve kimse doğru dürüst bir şey anlamıyor. Şimdi siz sınava girmeseniz, bu sefer girenlere haksızlık olmayacak mı? Onlar neden sınav stresine girdi?
Eğer biz sınava girmezsek sizin girdiğiniz sınavlar da iptal olacak zaten. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu şartlarda sınav adı altında çektirdikleri eziyeti bu sene ertelemeleri.