Sınavlar için herkese başarılar

Acı Rakı

Hectopat
Daha fazla  
Bu haftadan itibaren sınavlar başlıyor. (10. sınıfım) sınıfta kalma ihtimalim var bir yandan yok ta. Sınava girecek öğrenci arkadaşlarıma abilerime başarılar dilerim. Kötü sonuç alabilirsiniz ama bu kadar kasmayın kendinizi akışına bırakın. Ben artık o moda geçtim ne oluyorsa olsun modundayım. Eğer kalacaksanız da son haftalarınızı arkadaşlarınızla iyi geçirin lise ortamını o eğlenceyi hayatınız bir daha karşınıza çıkarmayacak. Ortalamanız sınıfta kalmanızı tetikliyorsa bu sınavlara çalışın biraz son kez deneyin. Biliyorum kalırsak ailemiz ya psikolojik ya fiziksel ya da iki şiddeti birden uygulayacak. Bazen durup durup ayrı eve çıkmak istiyorum tek başıma ve bir de araba bana yetecek. Ve sonra hayal olduğu aklıma geliyor. Neyse biraz sohbet edelim, sınıfta kalırsanız planlarınız neler? Ben yüksek ihtimal açıktan liseyi bitirip üniversiteye hazırlanırım tabii tüm bunları yaparken bir işe girerim ama yazılım mühendisi olmak hayalim. Oyun yapmak vs. çok eğleniyorum.

Onumde LGS var. Ne yapacagimi bilmiyorum. Batakliga saplanmis gibiyim.

Tüm sınavlara girecek öğrencilere başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…