Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversite sınavları bir zahmet iptal olmasın zaten. Ben lise-ortaokul-ilkokul için söylüyordum.

Ben siyaseti sevmem, tabii ki eleştiriden ve eleştiri ile gelişmekten yanayım fakat ben 14-15 yaşındaki birinin, bir bakana bakanlığını bilmiyor demesini hoş bulmuyorum. Eleştiri başka bir şey, dozunu ayarladığınızda ve içine biraz da mizah kattığınızda tadından yenmez. Ben de çok eleştirilerde bulundum, bulunurum. Fakat sizin de dediğiniz gibi siyasete girmeyelim. Hayırlı akşamlar

Birçok arkadaş yok sınav iptal olsun diyorsunuz ama dışarıda geziyorsunuz muhabbeti yapmış. Şahsen ben yürümeyi unuttum. Burada Ali veya Veli'nin ne yaptığı önemli değil ki bu tarz adamlar Amerika içerisinde de var İngiltere içerisinde de (Ben sadece bu Türk öğrenci tembeldir zihniyetine çok karşıyım.). Devletler kural koyucu olduklarından bunların önüne kısıtlamalarla geçebilirler. Son olarak arkadaşlar atıp tuttuğunuz meselenin ucunda insanların ölümü var kimin neyi neden söylediği neden bu kadar önemli ? (Son olarak sınavlara çalışmıyorsun ondan böyle yazıyorsun diyecek arkadaşlar için söylemek gerekirse gayet de çalışıyorum.) Lütfen konuları objektif değerlendirme becerisine sahip bireyler olalım.

Gördüğüm en haklı yanıt cidden.

8.sınıfta yaptıkları gibi yapabilirler? Yani sadece 1.dönem notuyla geçirebilirler. Yok ama illa 60 70k vaka varken sınava girmeliyiz değil mi? Sonra 120k vaka falan olur ne olacak sanki!

Kötü yapmak ile bilmemek arasında fark var bildiğim kadarıyla bilmem yanlış mı biliyorum.
Alttakini sana özel yazdım, üsttekini değil. Sana bunu yazdım:

"Aynı yazıysa niye o zaman "ben bunu şunu da yazmıştım niye onlara göre cevap vermiyorsun?" yazdın?

Bilmiyorum dalga mı geçiyorsun.

Bak dostum ben o yazdığını bana yazdın sandım neticede aynı yazıyı yazmışız başkasıyla ben de "bana" öyle dediğini sanıp kendi düşüncemi de yazdığımı söyledim bence gereksiz yere uzuyor bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…