1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 26 Nisan 2021 #301 Sanal Kamyoncu dedi: Yazdım zaten bence bilerek yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hacı bombayı attın gittin buralar karıştı, gel hele gel.
Sanal Kamyoncu dedi: Yazdım zaten bence bilerek yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Hacı bombayı attın gittin buralar karıştı, gel hele gel.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #302 Ben 1. dönem notlarıma üzülüyorum. 100'ler 90'lar puf oldu
Baezsa Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 106 26 Nisan 2021 #303 Bilmiyordum. Bir bakayim haberlere :/
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Nisan 2021 #304 drmstafaa dedi: 11 mi çalışacağım (sınavların konu ağırlığı tabiri caizse bütün 11.sınıf) yoksa bir iki gün oyun oynayıp TYT mi başlayacağım sorusunun cevabı. Bir nevi kaderimiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 11.sınıfım. Ben 11'e ağırlık veriyorum. TYT'ye yönelik sadece günlük paragraf çözüyorum. Kitap okuyorum. Diğer türlü çok ağır oluyor.
drmstafaa dedi: 11 mi çalışacağım (sınavların konu ağırlığı tabiri caizse bütün 11.sınıf) yoksa bir iki gün oyun oynayıp TYT mi başlayacağım sorusunun cevabı. Bir nevi kaderimiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 11.sınıfım. Ben 11'e ağırlık veriyorum. TYT'ye yönelik sadece günlük paragraf çözüyorum. Kitap okuyorum. Diğer türlü çok ağır oluyor.
Stropower68 Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 714 Çözümler 1 26 Nisan 2021 #305 Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar ertelenir mi? Like: Ertelenir. Gülücük: Ertelenmez. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like".
Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar ertelenir mi? Like: Ertelenir. Gülücük: Ertelenmez. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like".
Sanal Kamyoncu Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #306 157134 dedi: Hacı bombayı attın gittin buralar karıştı, gel hele gel. Genişletmek için tıkla... Geldim geldim, dersteydim.
157134 dedi: Hacı bombayı attın gittin buralar karıştı, gel hele gel. Genişletmek için tıkla... Geldim geldim, dersteydim.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #307 Stropower68 dedi: Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar iptal olur mu? Like: Olur. Gülücük: Olmaz. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like". Genişletmek için tıkla... Ertelenir de muhteşem olsun. Şahsen erteleneceğini de düşünmüyorum.
Stropower68 dedi: Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar iptal olur mu? Like: Olur. Gülücük: Olmaz. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like". Genişletmek için tıkla... Ertelenir de muhteşem olsun. Şahsen erteleneceğini de düşünmüyorum.
T The2ndSlimShady Centipat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 269 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #308 Stropower68 dedi: Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar iptal olur mu? Like: Olur. Gülücük: Olmaz. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like". Genişletmek için tıkla... Hocam iptal kelimesinin anlamı Türkiye'de bakanlar tarafından bilinmiyor sanırım. İptal olmaz bence ama ertelenebilir.
Stropower68 dedi: Arkadaşlar soruyu tekrarlıyorum. Sizce sınavlar iptal olur mu? Like: Olur. Gülücük: Olmaz. Bu mesaja emoji atabilirsiniz. Benim oyum "Like". Genişletmek için tıkla... Hocam iptal kelimesinin anlamı Türkiye'de bakanlar tarafından bilinmiyor sanırım. İptal olmaz bence ama ertelenebilir.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #309 ahmetaltkn dedi: Öpücükle mi not verecekler size? Genişletmek için tıkla... 1.dönem sınavları oldu herkes, o ortalamayı 2.döneme yansıtabilirler. Korona başladığından beri en fazla 20 kere dışarı çıktım. Herkesi aynı kefeye koymanız çok saçma.
ahmetaltkn dedi: Öpücükle mi not verecekler size? Genişletmek için tıkla... 1.dönem sınavları oldu herkes, o ortalamayı 2.döneme yansıtabilirler. Korona başladığından beri en fazla 20 kere dışarı çıktım. Herkesi aynı kefeye koymanız çok saçma.
Sanal Kamyoncu Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #310 RickSanchezZ dedi: Çok iyi yazmışsınız ama hiçbir okul öğrencinin notları kötü diye okuldan atmaz. Genişletmek için tıkla... Bizimkisi atıyor.
RickSanchezZ dedi: Çok iyi yazmışsınız ama hiçbir okul öğrencinin notları kötü diye okuldan atmaz. Genişletmek için tıkla... Bizimkisi atıyor.