Sınavlar İptal Olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haklısın ama sesimizi duymuyorlar dostum.

Kopya çekmek de çok kolay olabiliyor belki bilirsiniz ama sizin gibiler ömrünü twitere adıyor #ZiYa BaKaN İsTiFa.

Twitter hesabı olmayan ve açmak istemeyen ben:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Uzaktan öğrendiğimiz şeylerin yakından sınavını olmak.

Ya gerçekten sınav olacaksak ta olalım ama kendi işlerine gelecek insanların bile sınav olsun diye ısrarı var. Ya kim istemez tam puan ile sınıf geçmeyi. Bizim okulun birincisi bile olmasın diyor.

Ya gerçekten sınav olacaksak ta olalım ama kendi işlerine gelecek insanların bile sınav olsun diye ısrarı var. Ya kim istemez tam puan ile sınıf geçmeyi. Bizim okulun birincisi bile olmasın diyor.
İşte sizin derdiniz bu sonra yalandan sağlık, ailemde 15 kronik hastalık var,ben astım hastasıyım,20 servis değiştirip okula geliyorum diyenler yüzünden iyice nefret ettim.

İşte sizin derdiniz bu sonra yalandan sağlık yok ailemde 15 kronik hastalık ben astım hastasıyım 20 servis değiştirip okula geliyorum diyenler yüzünden iyice nefret ettim.
Ben öyle şeyler demiyorum. Okulum hemen dibimde. Abartanların olduğunu bende biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…