1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #651 Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... İptal olursa ilk ben teşekkür ediyorum.
Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... İptal olursa ilk ben teşekkür ediyorum.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 10 Mayıs 2021 #652 MehmetE. dedi: Hemen yapsalar ya! Öyleyse çalışmaya devam ne olacağı hiç belli olmaz. O kadar eminim iptal olursa çıraklık yaparım kesin! Genişletmek için tıkla... Kabine toplantısı yarın olacak.
MehmetE. dedi: Hemen yapsalar ya! Öyleyse çalışmaya devam ne olacağı hiç belli olmaz. O kadar eminim iptal olursa çıraklık yaparım kesin! Genişletmek için tıkla... Kabine toplantısı yarın olacak.
Pollydrag Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 519 10 Mayıs 2021 #653 Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı.
Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 10 Mayıs 2021 #654 Gravax06 dedi: Kabine toplantısı yarın olacak. Genişletmek için tıkla... İptal demi hocam? Bir değişiklik yok.
Gravax06 dedi: Kabine toplantısı yarın olacak. Genişletmek için tıkla... İptal demi hocam? Bir değişiklik yok.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 10 Mayıs 2021 #655 Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... Doğru değil Mebpersonel doğru haber yapmıyor. Başkalarından çaldığı haberlerle dönen bir sayfa.
Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... Doğru değil Mebpersonel doğru haber yapmıyor. Başkalarından çaldığı haberlerle dönen bir sayfa.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 10 Mayıs 2021 #656 Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... İyide sınavlar o gün başlayacak.
Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... İyide sınavlar o gün başlayacak.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #657 Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... Sen bitanesin . İptal olmazda Selahattin Özdemir yaparım profil fotoğrafımı.
Gravax06 dedi: Ben daha fazla ellerimi yoramam. Yarın İptal olduktan sonra görüşürüz gençler. Genişletmek için tıkla... Sen bitanesin . İptal olmazda Selahattin Özdemir yaparım profil fotoğrafımı.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 10 Mayıs 2021 #658 Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... Ben yarın olacak diye biliyorum, 17 Mayıs'ta da olabilir. Zaten bu hafta olmak zorunda.
Pollydrag dedi: Hocam Kabine Toplantısının yarın yapılacağını nereden biliyorsunuz? 17 Mayıs'ta yapılacak gibi haberler çıktı. Genişletmek için tıkla... Ben yarın olacak diye biliyorum, 17 Mayıs'ta da olabilir. Zaten bu hafta olmak zorunda.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 10 Mayıs 2021 #659 Ecmel dedi: İptal demi hocam? Bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
1 157134 Kilopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 1.636 Makaleler 3 Çözümler 5 10 Mayıs 2021 #660 Silinen üye dedi: Doğru değil Mebpersonel doğru haber yapmıyor. Başkalarından çaldığı haberlerle dönen bir sayfa. Genişletmek için tıkla... Hocam ertelenmeleri doğru bilen o değil miydi? Peki kim doğru kaynak? Takip edelim bizde yanlış yerlerde dolanmayalım.
Silinen üye dedi: Doğru değil Mebpersonel doğru haber yapmıyor. Başkalarından çaldığı haberlerle dönen bir sayfa. Genişletmek için tıkla... Hocam ertelenmeleri doğru bilen o değil miydi? Peki kim doğru kaynak? Takip edelim bizde yanlış yerlerde dolanmayalım.