S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 10 Mayıs 2021 #101 Demir.kan dedi: Ben yazın TYT'yi bitirmek istiyorum o yüzden vakte ihtiyacım var. Genelde kaldırıyor mu yoksa sınav olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum. Takip ettiğim bir site değil. Önce umut verip sonra haber kaldırmaları hoş bir durum değil elbette. Fazla takipçisi olan bir sayfa sonuçta.
Demir.kan dedi: Ben yazın TYT'yi bitirmek istiyorum o yüzden vakte ihtiyacım var. Genelde kaldırıyor mu yoksa sınav olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmiyorum. Takip ettiğim bir site değil. Önce umut verip sonra haber kaldırmaları hoş bir durum değil elbette. Fazla takipçisi olan bir sayfa sonuçta.
tmwN Decapat Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 Yer Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #102 C1awL dedi: Bugün karar çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Valla hocam söylentiler dönüyordu Twitter'da falan ama pek bir bilgim yok. Çıkacak diyorlar.
C1awL dedi: Bugün karar çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Valla hocam söylentiler dönüyordu Twitter'da falan ama pek bir bilgim yok. Çıkacak diyorlar.
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #103 Hiç belli olmaz ziyanın ne düşündüğü belli olmuyor.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 10 Mayıs 2021 #104 SwindelieR dedi: Hiç belli olmaz ziyanın ne düşündüğü belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SwindelieR dedi: Hiç belli olmaz ziyanın ne düşündüğü belli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M metallica1983 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 10 Mayıs 2021 #105 Demir.kan dedi: Ben yazın TYT'yi bitirmek istiyorum o yüzden vakte ihtiyacım var. Genelde kaldırıyor mu yoksa sınav olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 11.sinif misiniz?
Demir.kan dedi: Ben yazın TYT'yi bitirmek istiyorum o yüzden vakte ihtiyacım var. Genelde kaldırıyor mu yoksa sınav olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 11.sinif misiniz?
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Mayıs 2021 #106 Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1012183 Şuraya sınavları her türlü yapacak neşeli bir insan çizelim. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 1016369 Hayır 17 Mayıs sonrasına erteledin. Zaten okulun kapanmasına 1 ay kalmış daha neye direniyorsun be adam? Ne olur ne olmaz resmi kaldıralım.
Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1012183 Şuraya sınavları her türlü yapacak neşeli bir insan çizelim. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 1016369 Hayır 17 Mayıs sonrasına erteledin. Zaten okulun kapanmasına 1 ay kalmış daha neye direniyorsun be adam? Ne olur ne olmaz resmi kaldıralım.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 10 Mayıs 2021 #107 metallica1983 dedi: Hocam 11.sinif misiniz? Genişletmek için tıkla... 10
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mayıs 2021 #108 381145 dedi: Eki Görüntüle 1016369 Hayır 17 Mayıs sonrasına erteledin. Zaten okulun kapanmasına 1 ay kalmış daha neye direniyorsun be adam? Genişletmek için tıkla... 2 Temmuz gününe kadar hepsini yapacak bu neşeli adam.
381145 dedi: Eki Görüntüle 1016369 Hayır 17 Mayıs sonrasına erteledin. Zaten okulun kapanmasına 1 ay kalmış daha neye direniyorsun be adam? Genişletmek için tıkla... 2 Temmuz gününe kadar hepsini yapacak bu neşeli adam.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 10 Mayıs 2021 #109 Akşam haberlerinden sonra açıklama yaparlar. İnşallah iptal olur. Gerçi bizim okul sınav takvimi yollamıştı ama...
Akşam haberlerinden sonra açıklama yaparlar. İnşallah iptal olur. Gerçi bizim okul sınav takvimi yollamıştı ama...
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Mayıs 2021 #110 401916 dedi: Akşam haberlerinden sonra açıklama yaparlar. İnşallah iptal olur. Gerçi bizim okul sınav takvimi yollamıştı ama... Genişletmek için tıkla... Aa, bugün Pazartesi. Bakalım "Muhalefet Giydirmece" oyunundan sonra ne açıklamalar gelecek. Kapanma uzar diye düşünüyorum.
401916 dedi: Akşam haberlerinden sonra açıklama yaparlar. İnşallah iptal olur. Gerçi bizim okul sınav takvimi yollamıştı ama... Genişletmek için tıkla... Aa, bugün Pazartesi. Bakalım "Muhalefet Giydirmece" oyunundan sonra ne açıklamalar gelecek. Kapanma uzar diye düşünüyorum.