VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Mayıs 2021 #41 Ciusance dedi: Sinavlar iptal oluyor arkadaşlar, sonra swaff demisti dersiniz. Genişletmek için tıkla... İptal olmazsa kapını kilitlesen iyi edersin.(!)
Ciusance dedi: Sinavlar iptal oluyor arkadaşlar, sonra swaff demisti dersiniz. Genişletmek için tıkla... İptal olmazsa kapını kilitlesen iyi edersin.(!)
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.952 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #42 YamukAdam dedi: Tüm öğrenciler saldı . Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir öğrencinin psikolojisi iyi durumda değil asıl neden bu bana göre. Kimse'nin hobisi diye bir şey kalmadı ay sonu zor geliyor. Hatta gelmiyor. Öğrenciler ne yapsın?
YamukAdam dedi: Tüm öğrenciler saldı . Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir öğrencinin psikolojisi iyi durumda değil asıl neden bu bana göre. Kimse'nin hobisi diye bir şey kalmadı ay sonu zor geliyor. Hatta gelmiyor. Öğrenciler ne yapsın?
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Mayıs 2021 #43 Şükrü Ali Ögel dedi: Dedektif olun burada harcanıyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Twitter da gördüm. Ben farketmedim.
Şükrü Ali Ögel dedi: Dedektif olun burada harcanıyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Twitter da gördüm. Ben farketmedim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.710 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Mayıs 2021 #44 İptal edilir. Önce bir erteleme daha geçerler, sonra iptal kararı çıkar.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Mayıs 2021 #45 Salih METİN dedi: İptal edilecek. Önce bir erteleme daha geçerler, sonra iptal kararı çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek sanmam.
Salih METİN dedi: İptal edilecek. Önce bir erteleme daha geçerler, sonra iptal kararı çıkar. Genişletmek için tıkla... Pek sanmam.
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Mayıs 2021 #47 Ciusance dedi: Sinavlar iptal oluyor arkadaşlar, sonra swaff demisti dersiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke diyebilsek...
Ciusance dedi: Sinavlar iptal oluyor arkadaşlar, sonra swaff demisti dersiniz. Genişletmek için tıkla... Keşke diyebilsek...
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Mayıs 2021 #48 Salih METİN dedi: İptal edilecek. Önce bir erteleme daha geçerler, sonra iptal kararı çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanıt?
Salih METİN dedi: İptal edilecek. Önce bir erteleme daha geçerler, sonra iptal kararı çıkar. Genişletmek için tıkla... Kanıt?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.710 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Mayıs 2021 #49 Şükrü Ali Ögel dedi: Pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Turizm sektörü için vakaların bitmesi gerek. Sınav ile artırmak istemezler.
Şükrü Ali Ögel dedi: Pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Turizm sektörü için vakaların bitmesi gerek. Sınav ile artırmak istemezler.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 7 Mayıs 2021 #50 Swaff demişti.