Sınavlar neden iptal olmuyor?

slenderrx83

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 9.sınıfa gidiyorum ve maalesef pandemi sebebiyle uzaktan eğitimdeyiz hiç verimli geçmiyor yüz yüze eğitimde aldığım verimin %10'unu alamıyorum internetten video izliyorum olmuyor bu zamana kadar hiç teşekkür almadım fakat bu sene teşekkür bile çok zor gözüküyor öğrenciler hem psikolojik hem de akademik olarak hazır değilken milli eğitimin ısrarcı kararını görüyoruz. Bunun sebebi nedir? Neden bu kadar sıkılanıyoruz?

MEB öğrencileri bir şekilde sınava sokmalı, eğitim sistemimizin kilit noktası sınavlardan oluşuyor maalesef.

Sınav yapılmasına karşı değilim fakat zamanlama çok yanlış. Aşı daha yeni yeni vurulmaya başlandı, gereksiz acele ediyorlar diye düşünüyorum. Olan yine öğrencilere olacak gibi gözüküyor, hayırlısı.

İnşallah iptal olur, Online yapamazlar bu durumda ya iptal olacak ya da gidicez artık. Ama.
Bence iptal olur çok büyük risk çok fazla öğrenci var bu riski göze alamazlar bence.

Hayatımda hiçbir zaman bir sınava 1 saatten fazla çalışmadım.(LGS hariç)
Her zaman da takdir aldım sadece 1 dönem tesekkür aldım.
Bu sene keşke sınav olmasak ne olur anlamıyorum.
Ben MEB olsam bu sene sınav yapmam 1 sene sınavsız geçsinler ne olur.
Zaten tembeller seneye gene kalır yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…