Arda* Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 58 18 Aralık 2020 #1 Meb sanırım sınavları yapacak. Tam haberim, yok doğru mu?
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Aralık 2020 #2 Lise sınavları olacak.
bartukarasakaal Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Olanlar olmayacak, olmayanlar olacak. Yani 1. sınavlarını yaptıysan olmayacaksın (benim gibi )
Arda* Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 58 18 Aralık 2020 #4 PaaBaba dedi: Lise sınavları olacak. Genişletmek için tıkla... Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum bartukarasakaal dedi: Olanlar olmayacak, olmayanlar olacak. Yani 1. sınavlarını yaptıysan olmayacaksın (benim gibi ) Genişletmek için tıkla... Olmadım yani olacak mıyım
PaaBaba dedi: Lise sınavları olacak. Genişletmek için tıkla... Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum bartukarasakaal dedi: Olanlar olmayacak, olmayanlar olacak. Yani 1. sınavlarını yaptıysan olmayacaksın (benim gibi ) Genişletmek için tıkla... Olmadım yani olacak mıyım
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 bartukarasakaal dedi: Olanlar olmayacak, olmayanlar olacak. Yani 1. sınavlarını yaptıysan olmayacaksın (benim gibi ) Genişletmek için tıkla... Hocam iptal diye biliyorum. Herkes olucak.
bartukarasakaal dedi: Olanlar olmayacak, olmayanlar olacak. Yani 1. sınavlarını yaptıysan olmayacaksın (benim gibi ) Genişletmek için tıkla... Hocam iptal diye biliyorum. Herkes olucak.
Arda* Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 58 18 Aralık 2020 #7 300 dedi: MEB mi yapacak sınavı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tam haberi görmediğim için
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Aralık 2020 #8 Arda* dedi: Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum. Olmadım yani olacak mıyım. Genişletmek için tıkla... Rahat ol adaşım, senin sınavlar olmayacak. Performans ödevlerin üzerinden sınıfı geçeceksin.
Arda* dedi: Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum. Olmadım yani olacak mıyım. Genişletmek için tıkla... Rahat ol adaşım, senin sınavlar olmayacak. Performans ödevlerin üzerinden sınıfı geçeceksin.
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 18 Aralık 2020 #9 Sınavı yapılanlar bir daha sınava girmeyecek. Sınavı yapılmayanlar girecek. Tarihleri okullar belirleyecek.
Sınavı yapılanlar bir daha sınava girmeyecek. Sınavı yapılmayanlar girecek. Tarihleri okullar belirleyecek.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #10 Arda* dedi: Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum Olmadım yani olacak mıyım Genişletmek için tıkla... Lise ve ortaokullar olucak.
Arda* dedi: Sadece lise değil mi orta 7'ye gidiyorum Olmadım yani olacak mıyım Genişletmek için tıkla... Lise ve ortaokullar olucak.