Arkadaşlar bildiğiniz üzere 1 Mart'tan itibaren sınavlar başlıyor. Ama resmi gazetede böyle bir parça var.
"Birinci fıkrada yer verilen gerekçelerle yüz yüze yürütülmekte olan eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği durumlarda, uzaktan eğitim yapılabilir. Ancak uzaktan eğitimde puanla değerlendirme yapılmaz."
Buna rağmen sınav yapılabilir mi?
Kaynak: T.C. Resmî Gazete 5. sayfa.
Böyle olağan dışı bir durumda yapılmaması gerek. LGS, YKS gibi sınavlar tedbir ile yapılmalı ama okul sınavları 1 seneliğine ertelense hiçbir şey olmaz.
Bence artık yapılır. Birinci dönem için sınav notu gerekiyor. Her ildeki okullarda olabildiğince farklı günlerde yapılacak şekilde ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. Ama büyük ihtimal ilk günden izdiham olacak gibi.
Bence artık yapılır. Birinci dönem için sınav notu gerekiyor. Her ildeki okullarda olabildiğince farklı günlerde yapılacak şekilde ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. Ama büyük ihtimal ilk günden izdiham olacak gibi.
Bence yaparlar gerekli tedbirler kapsamında. Şahsen ben de yapılmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü ne kadar tedbir alınırsa alınsın birileri virüse yakalanacak.