erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #11 Lyc dedi: Ortak sınavlar hakkında merak edilen 41 soru Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu. İşte ortak sınavlar hakkında merak edilen 41 soru... www.trthaber.com Genişletmek için tıkla... Valla hocam bu meb herşeyi yapar o yüzden.
Lyc dedi: Ortak sınavlar hakkında merak edilen 41 soru Milli Eğitim Bakanlığı, bu öğretim yılına mahsus olmak üzere, il ve ilçe geneli yapılacak ortak yazılı sınavlarda çoktan seçmeli sorular kullanılacağını duyurdu. İşte ortak sınavlar hakkında merak edilen 41 soru... www.trthaber.com Genişletmek için tıkla... Valla hocam bu meb herşeyi yapar o yüzden.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.665 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 21 Ekim 2023 #12 erkekavcisii dedi: O zaman ben arkadaşımdan soruları alayım? Genişletmek için tıkla... Değiştirirler soruları.
erkekavcisii dedi: O zaman ben arkadaşımdan soruları alayım? Genişletmek için tıkla... Değiştirirler soruları.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.638 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #13 Heyet raporu olunca o sınavı erteleyip yaparlar tabii ki de, yapmama şansı yok. Ben pandemi döneminde ayağım alçıdayken heyet raporu sayesinde sınav kağıtlarını eve getirip evde yapmıştım
Heyet raporu olunca o sınavı erteleyip yaparlar tabii ki de, yapmama şansı yok. Ben pandemi döneminde ayağım alçıdayken heyet raporu sayesinde sınav kağıtlarını eve getirip evde yapmıştım