Sınavlar yapılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mebpersonel ve kamudanhabere düşmesi iyi bir şey bu arada arkadaşlar büyük ihtimal iptal olur. Ama çalışmayı kesmeyin.

İptal olma yüzdesi yok gibi bir şey geçen dönemde 1. dönemde sınav olunduğu için notlar aynı olarak girildi ama bu dönem mecburen en az 1 sınava girilecekmiş girmeyenlerin kaçarı yok kısacası
İptal edeceklerini sanmıyorum. Bu sefer kasım ayında sınava girenler büyük tepki gösterecek MEB'e.
Ki iptal edilirse haklılık payımız var

Bu konuya son bir şey yazıyorum, son takipten çıkacağım, ben kaçar yani Sınavların iptal olma ihtimali bence şu an %40. bu kadar isyan, ayaklanma, ve en önemlisi çocuklara bulaşma artmış iken, zaten çekirdek aile de bile bulaşma artmış. Bu kadar risk ve ayaklanma, isyan var iken önümüz de ki olacak kabine toplantı da bu olaya açıklık getirilecektir. Siz çalışın. Ben çalışıyorum, ne olur, ne olmaz diye. 50 alın yeter. Önümüz de ki kabine toplantısı da bu soruya yanıt gelir diye düşünüyorum. Bu kadar olay oldu. Sessiz kalınmaz, rahat olun yani. Ama benim şahsi düşüncem iptal olması yönün de. Yoksa bildiğin öğrencileri ölüme sürüklemek, katliam olur. Ev de 65+ yaş üstü bireyi olanlar var. Belki öğrencinin bağışıklık sistemi iyi değil. Çocuklara bulaştığı bu dönem de, hele ki bağışıklık yok ise, Allah korusun çocuk bir şey olabilir yani. Tüm bu riskler var iken, önümüz de ki toplantı da bu konu çözüme kavuşacaktır. Duyduğum kadarı ile bazı ülkeler sınavsız geçme yapacakmış yine. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama o ihtimal bizde de var yani. Siz ama 50 alacak kadar çalışın en kötü. Hepinize iyi geceler

O sitelerdeki bilginin kaynağı nedir hocam?

Mebpersonel genelde doğru haber yapan bir sitedir. Ayrıca bence bu sessizliğin bir beklentisi var. Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüleceğini düşünüyorum.

Olur gibi duruyor ben burada olacak demiyorum. Çalışmaya devam.

İptal edeceklerini sanmıyorum. Bu sefer kasım ayında sınava girenler büyük tepki gösterecek MEB'e.

Orası ayrı ama şu an sınavını olmayan kesim daha çoğunlukta ve aşı kullanımı çok artacak şubat ayında.

Ki ayrıca mebpersonel önceki sınav ertelenme durumlarını da birkaç gün önceden haber yapan bir site ama kesin güven olmaz şu anda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…