lost_you Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 95 Yer Evdeyim Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #151 Hepinize iyi geceler dostlar, ben de kaçıyım artık.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #154 lost_you dedi: Hepinize iyi geceler dostlar, ben de kaçıyım artık. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam. Arkadaşlar çalışmayı bırakmayın kalıcağız diye. Bende de kalma korkusu var ama çalışıyorum. Belki bir umut geçerim diye. İptal olacağı yok zaten.
lost_you dedi: Hepinize iyi geceler dostlar, ben de kaçıyım artık. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam. Arkadaşlar çalışmayı bırakmayın kalıcağız diye. Bende de kalma korkusu var ama çalışıyorum. Belki bir umut geçerim diye. İptal olacağı yok zaten.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 25 Aralık 2020 #155 Reny. dedi: Ara tatilden önce sınav olanlar da aynı canlı derslere girdi. Biz de hiçbir şey anlamadık. YouTube'dan tamamladık dersleri. Siz de daha fazla konu var ve daha fazla zaman var ? Kabul edin, pandemi umrunuzda değil. Hiçbiriniz çalışmadınız. Genişletmek için tıkla... Hadi biz çalışmadık veliler veya doktorlar neden haberlerde ertelensin diyor? Madem sınavlar yüz yüze o zaman okullarda açılsın.
Reny. dedi: Ara tatilden önce sınav olanlar da aynı canlı derslere girdi. Biz de hiçbir şey anlamadık. YouTube'dan tamamladık dersleri. Siz de daha fazla konu var ve daha fazla zaman var ? Kabul edin, pandemi umrunuzda değil. Hiçbiriniz çalışmadınız. Genişletmek için tıkla... Hadi biz çalışmadık veliler veya doktorlar neden haberlerde ertelensin diyor? Madem sınavlar yüz yüze o zaman okullarda açılsın.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #156 Kasım da sınava giren arkadaşım 1 haftada 74 ortalama yaptı. Az da olsa umut var sınıf geçme ile ilgili.
Kasım da sınava giren arkadaşım 1 haftada 74 ortalama yaptı. Az da olsa umut var sınıf geçme ile ilgili.
Rutreid Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #157 Kaynak doğruymuş 12 saat önceden bildi .
lost_you Picopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 95 Yer Evdeyim Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #158 Rutreid dedi: Kaynak doğruymuş 12 saat önceden bildi . Genişletmek için tıkla... Yani ertelendi mi hocam?
Rutreid dedi: Kaynak doğruymuş 12 saat önceden bildi . Genişletmek için tıkla... Yani ertelendi mi hocam?
WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 25 Aralık 2020 #159
Rutreid Kilopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #160 lost_you dedi: Yani ertelendi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam uyanın . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lost_you dedi: Yani ertelendi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam uyanın . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et