Rushing Decapat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 745 Çözümler 1 25 Aralık 2020 #181 İmperceptible dedi: Sınavı eskiden olanlar ne olacak peki. Biz sınava girdiğimizde vaka sayısı 500-600'dü sanki Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok hocam beni ilgilendirmiyor diye araştırmamıştım.
İmperceptible dedi: Sınavı eskiden olanlar ne olacak peki. Biz sınava girdiğimizde vaka sayısı 500-600'dü sanki Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok hocam beni ilgilendirmiyor diye araştırmamıştım.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 25 Aralık 2020 #182 Sevgili sosyal ailesi, sınavların olacağını düşünerek umutsuzluğa kapılmıştım ve bazı şeyler yazmıştım. Bunlar için özür diliyorum ve parti vakti .
Sevgili sosyal ailesi, sınavların olacağını düşünerek umutsuzluğa kapılmıştım ve bazı şeyler yazmıştım. Bunlar için özür diliyorum ve parti vakti .
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #183 NothingGood dedi: Sevgili sosyal ailesi, sınavların olacağını düşünerek umutsuzluğa kapılmıştım ve bazı şeyler yazmıştım. Bunlar için özür diliyorum ve parti vakti . Genişletmek için tıkla... Herkes çok gergindi.
NothingGood dedi: Sevgili sosyal ailesi, sınavların olacağını düşünerek umutsuzluğa kapılmıştım ve bazı şeyler yazmıştım. Bunlar için özür diliyorum ve parti vakti . Genişletmek için tıkla... Herkes çok gergindi.