XantiGrAD Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 162 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri NO! Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #11 Şebnem Ferah dedi: Her derse 1 gün ayırırsanız halledersiniz. 1-2 ünite işlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Basit derlere aynı günde bile çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten tek korkum almanca.
Şebnem Ferah dedi: Her derse 1 gün ayırırsanız halledersiniz. 1-2 ünite işlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. Basit derlere aynı günde bile çalışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten tek korkum almanca.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.472 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 16 Ekim 2024 #12 XantiGrAD dedi: Zaten tek korkum Almanca. Genişletmek için tıkla... Anca tanışma cümlelerini öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum, doğru düzgün 1 saatlik çalışma bile yeterli olur.
XantiGrAD dedi: Zaten tek korkum Almanca. Genişletmek için tıkla... Anca tanışma cümlelerini öğrenmişsinizdir diye tahmin ediyorum, doğru düzgün 1 saatlik çalışma bile yeterli olur.