Sınavlara girilmeli mi?

Littman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ilk dönem ortalamam 83 ben 85 yapmak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var. Hocalar zor sorarsa bu puanımı da kaybedebilirim 2 gündür kafayı yiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıfsın? Bence ortalamanı düşürmek istemiyorsan girme ama eğer kendine güveniyorsan girebilirsin ama unutma daha da düşebilir. Risk ve ödül :)

10.sınıfım
Şimdi kendime bir yandan güveniyorum bir yandan korkuyorum sınavlar zor olabilir 10.sınıflardan çok az bir kişi girecek zaten bu nedenle hocalar inat yapıp zorda sorabilir az kişi olduğumuz için kolayda sorabilir 2 durum var.

Kesinlikle girme derim. Tabi senin tercihin. İlk dönem çalıştığının 2 katı çalışmış olman gerekir. Çünkü konular daha çok birikti ve daha çok zor olacak. Şahsen ben olsam bunun için riske girmem.

Hocam az konuda 83 ortalama yaptıysanız çok konuda zorlanırsınız özellikle derslere önem verip tekrar yapmadıysanız o kadar konuyu son güne bırakırsan daha da düşer.

Samimiysen hocaya sorsana. Garip gelebilir ama neden olmasın? Eğer aranız kötü değilse ona sizce girmeli miyim sınava diye sorup tavsiye alabilirsin.

Sordum girme diyorlar kimya ve coğrafyacı aslında hiçbir hocamız girme taraftarı değil.
Notumu yükseltmek isteme sebebim YKS sınavımda karşıma çıkacak olması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı