Sınavlara girmemek iyi mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Adana da yaşıyorum. Burası deprem bölgesi olduğundan sınavlar zorunlu değildi. Beni kötü derslerimin sınavına girecektim. Düzeltmek için. Ama bir dersin sınavına girdiğimizde bütün derslere girmemiz zorunluymuş. Benim zaten sınıf ortalamam 57. proje ödevleri de girildiğinde 60'ı geçecek. Ailemle ufak bir tartışma oldu. Fizik kimya biyoloji matematik Tarih'den kaldım. Ama edebiyattan geçtim. Baraj ders zaten. Ne yapsam acaba? Ne olur ne olmaz diye de rapor aldım zaten.

Bugün Edebiyat ve Astronomi sınavı vardı. Astronomi ortalaması zaten 100. Edebiyat ortalamam da 50'ydi. Proje ödevi de girilirse Edebiyat ortalamam 69 olacak. Sınıf ortalamam da diğer projelerin girilmesiyle yükselecek.

Son düzenleme:
Üniversite sınavında ne kadar yüksek hedefin/sıralaman olursa OBP'nin önemi o kadar fazla oluyor. 91 ortalama beni geriye attığı için üniversiteden 36 bin lira burs almayı kaçırmıştım mesela, nereye gitmek istediğin önemli.

Girip şansınızı deneyin sorular daha kolay oluyor genelde hepsine girin yüksek olan geçerli olacaktır.

Üniversite sınavında ne kadar yüksek hedefin/sıralaman olursa OBP'nin önemi o kadar fazla oluyor. 91 ortalama beni geriye attığı için üniversiteden 36 bin lira burs almayı kaçırmıştım mesela, nereye gitmek istediğin önemli.
Çukurova Üniversitesi istiyorum. Çok bir beklentim yok.

Girip şansınızı deneyin sorular daha kolay oluyor genelde hepsine girin yüksek olan geçerli olacaktır.
Bilmiyorum. Herkes gerek yok dediler. Kötü alsam beni etütten alabilirler. Matematiğe girmek istiyorum. Ama ona girersem de hepsine girmel zorunda olacağım.

Çukurova Üniversitesi istiyorum. Çok bir beklentim yok.

Bilmiyorum. Herkes gerek yok dediler. Kötü alsam beni etütten alabilirler. Matematiğe girmek istiyorum. Ama ona girersem de hepsine girmel zorunda olacağım.
Böyle bir durumda OBP pek önemli olmayabilir ancak yine de iyi tutmakta fayda var baraj sınırda kalmak yerine, nasıl rahatsanız öyle yapmanızı öneririm. OBP açığınızı üniversite sınavında ekstra soru çözerek toparlayabilirsiniz.

Böyle bir durumda OBP pek önemli olmayabilir ancak yine de iyi tutmakta fayda var baraj sınırda kalmak yerine, nasıl rahatsanız öyle yapmanızı öneririm. OBP açığınızı üniversite sınavında ekstra soru çözerek toparlayabilirsiniz.
Şu anda yıl sonum notum 60 olacak en fazla. Önceden de 64'tü. 11'le 12'de açıkta olacağım da. Sınavlar da online ya. İyi olur mu yani ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı