Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 25 Nisan 2021 #11 E-Karne verildiğinde evde ringe çıkartılırsın.
İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #12 Sosyal Mesafe dedi: 2.sınavlarımın ortalaması 20 olsa bile sınıfı geçiyorum. Bazılarına girmezsem n'olur? Beden, müzik, İngilizce, Almanca ve kimyaya kesin gireceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunda o hile işe yaramıyor oyunun o Level'i sıfırlanıyor.
Sosyal Mesafe dedi: 2.sınavlarımın ortalaması 20 olsa bile sınıfı geçiyorum. Bazılarına girmezsem n'olur? Beden, müzik, İngilizce, Almanca ve kimyaya kesin gireceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunda o hile işe yaramıyor oyunun o Level'i sıfırlanıyor.
C1awL Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2021 #13 Sosyal Mesafe dedi: 2.sınavlarımın ortalaması 20 olsa bile sınıfı geçiyorum. Bazılarına girmezsem n'olur? Beden, müzik, İngilizce, Almanca ve kimyaya kesin gireceğim. Genişletmek için tıkla... 2dönemin ortalaması toplanıp tek bir karnemi verilecek?
Sosyal Mesafe dedi: 2.sınavlarımın ortalaması 20 olsa bile sınıfı geçiyorum. Bazılarına girmezsem n'olur? Beden, müzik, İngilizce, Almanca ve kimyaya kesin gireceğim. Genişletmek için tıkla... 2dönemin ortalaması toplanıp tek bir karnemi verilecek?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #14 Halı desenlerini ezberlersin Şaka bir yana hepsi G (0) olarak girilir. Senin için pek hayırlı olmaz yani.
Halı desenlerini ezberlersin Şaka bir yana hepsi G (0) olarak girilir. Senin için pek hayırlı olmaz yani.