blademasterkayle Hectopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 349 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #81 Yunusemreabk1 dedi: Bilim kurulu iptal edin veya erteleyin demiş. Genişletmek için tıkla... Kaynak?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.873 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 22 Nisan 2021 #82 Değilim.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #83 Yunusemreabk1 dedi: Bilim kurulu iptal edin veya erteleyin demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden duydunuz. hacsiz seferi dedi: Bence ertelerlerse daha kötü olur. Çünkü her gün artıyor. İptal etmeleri lazım. Erkene almak veya yapmak olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir dünün vaka sayısına bak bir de bugünün hızlı bir düşüş var ( tabloların yalancısıyım ) Kren26 dedi: Yüz yüze sınavları ertelemek veya iptal etmek için Online toplantı yapıyorlar. Türkiye'ye hoş geldiniz... Genişletmek için tıkla... Öğrencileri kim düşünmüş hocam. YamukAdam dedi: Özel okulda iseniz dersler kolay geliyordur. Ben de özel okuldaydım her şey süperdi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım özel okulda eskiden devletteydi teşekkür aliyordu devlette Özelde 96 ortalama yapmış ve Full PC basında Anlatacaklarım bu kadar ve o üni sınavında daha avantajlı olacak.
Yunusemreabk1 dedi: Bilim kurulu iptal edin veya erteleyin demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden duydunuz. hacsiz seferi dedi: Bence ertelerlerse daha kötü olur. Çünkü her gün artıyor. İptal etmeleri lazım. Erkene almak veya yapmak olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir dünün vaka sayısına bak bir de bugünün hızlı bir düşüş var ( tabloların yalancısıyım ) Kren26 dedi: Yüz yüze sınavları ertelemek veya iptal etmek için Online toplantı yapıyorlar. Türkiye'ye hoş geldiniz... Genişletmek için tıkla... Öğrencileri kim düşünmüş hocam. YamukAdam dedi: Özel okulda iseniz dersler kolay geliyordur. Ben de özel okuldaydım her şey süperdi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım özel okulda eskiden devletteydi teşekkür aliyordu devlette Özelde 96 ortalama yapmış ve Full PC basında Anlatacaklarım bu kadar ve o üni sınavında daha avantajlı olacak.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #84 blademasterkayle dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... @blademasterkayle @372121 okulumun gruplarında çok konuşuluyor yani kulaktan dolma bilgi diyebilirim.
blademasterkayle dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... @blademasterkayle @372121 okulumun gruplarında çok konuşuluyor yani kulaktan dolma bilgi diyebilirim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Nisan 2021 #85 İntihar bombası takıldı. Kamikaze bandanası takıldı. Ölmeye hazır bir kamikaze hazır. Bundan 50 yıl önceydi bu dediklerim Virüs bombası takıldı. Maske bağlandı. Ölmeye hazır bir öğrenci. Eğer virüs kapıp ölürsem hakkım bakanlara helal olmasın! Japonlar ülkesi için canını ortaya koydu ya biz? Sadece ama sadece kıytırık bir kağıt. Sınav aşığı Ziya yaktı gene binlerce öğrenciyi bir ziyan .
İntihar bombası takıldı. Kamikaze bandanası takıldı. Ölmeye hazır bir kamikaze hazır. Bundan 50 yıl önceydi bu dediklerim Virüs bombası takıldı. Maske bağlandı. Ölmeye hazır bir öğrenci. Eğer virüs kapıp ölürsem hakkım bakanlara helal olmasın! Japonlar ülkesi için canını ortaya koydu ya biz? Sadece ama sadece kıytırık bir kağıt. Sınav aşığı Ziya yaktı gene binlerce öğrenciyi bir ziyan .
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #86 Şükrü Ali Ögel dedi: İntihar bombası takıldı. Kamikaze bandanası takıldı. Ölmeye hazır bir kamikaze hazır. Bundan 50 yıl önceydi bu dediklerim. COVID bombası takıldı. Maske bağlandı. Ölmeye hazır bir öğrenci. Eğer virüs kapıp ölürsem hakkım bakanlara helal olmasın! Japonlar Vatan'ı için canını ortaya. Koydu ya biz? Sadece ama sadece kıytırık bir kağıt. Genişletmek için tıkla... Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor.
Şükrü Ali Ögel dedi: İntihar bombası takıldı. Kamikaze bandanası takıldı. Ölmeye hazır bir kamikaze hazır. Bundan 50 yıl önceydi bu dediklerim. COVID bombası takıldı. Maske bağlandı. Ölmeye hazır bir öğrenci. Eğer virüs kapıp ölürsem hakkım bakanlara helal olmasın! Japonlar Vatan'ı için canını ortaya. Koydu ya biz? Sadece ama sadece kıytırık bir kağıt. Genişletmek için tıkla... Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #87 Erteleneceğine kesin gözüyle bakılıyor, iptal ise ufak bi' ihtimal diyelim.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #88 372121 dedi: Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Önemli iç organların bazılarına kalıcı hasar veriyormuş.
372121 dedi: Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Önemli iç organların bazılarına kalıcı hasar veriyormuş.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #89 hacsiz seferi dedi: Önemli iç organların bazılarına kalıcı hasar veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben beyindeki etkisine korkuyorum.
hacsiz seferi dedi: Önemli iç organların bazılarına kalıcı hasar veriyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben beyindeki etkisine korkuyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Nisan 2021 #90 372121 dedi: Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Cidden, "bazen neden bu ülke içinde yaşıyorum?" Veya "Bunu hak edicek ne yaptım?" Gibi soruları kendime soruyorum.
372121 dedi: Korona öldürmese bile vücutta ağır bir etki bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Cidden, "bazen neden bu ülke içinde yaşıyorum?" Veya "Bunu hak edicek ne yaptım?" Gibi soruları kendime soruyorum.