sametkrpnr Decapat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 175 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #11 UğurDündar dedi: Hocam ben de arkadaş ile neredeyse aynıyım mezuna kalmayı düşünüyordum çok sağ ol bilgilendirdiğin için. Genişletmek için tıkla... Düşünmeyin hocam çalışın sadece <3 UğurDündar dedi: Hocam tebrikler inşallah ben de o netlere ulaşırım sınava kadar. Her şeyi ilk defa gördüğüm için konuları da yeni başladım sayılır 20 bile yoktur netim o derece. Genişletmek için tıkla... Stres olmana gerek yok. 80 üstü net yapmak zor bir şey değil. Konuları eksiksiz bitirmeye bak. Daha iyisini yapacağına inanıyorum.
UğurDündar dedi: Hocam ben de arkadaş ile neredeyse aynıyım mezuna kalmayı düşünüyordum çok sağ ol bilgilendirdiğin için. Genişletmek için tıkla... Düşünmeyin hocam çalışın sadece <3 UğurDündar dedi: Hocam tebrikler inşallah ben de o netlere ulaşırım sınava kadar. Her şeyi ilk defa gördüğüm için konuları da yeni başladım sayılır 20 bile yoktur netim o derece. Genişletmek için tıkla... Stres olmana gerek yok. 80 üstü net yapmak zor bir şey değil. Konuları eksiksiz bitirmeye bak. Daha iyisini yapacağına inanıyorum.
U UğurDündar Picopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 503 Çözümler 2 13 Kasım 2022 #12 sametkrpnr dedi: Düşünmeyin hocam çalışın sadece <3 Stres olmana gerek yok. 80 üstü net yapmak zor bir şey değil. Konuları eksiksiz bitirmeye bak. Daha iyisini yapacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.
sametkrpnr dedi: Düşünmeyin hocam çalışın sadece <3 Stres olmana gerek yok. 80 üstü net yapmak zor bir şey değil. Konuları eksiksiz bitirmeye bak. Daha iyisini yapacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun.