Sınavlara kaç gün kala çalışmaya başlıyorsunuz?

453476

Megapat
Makaleler
1
Malum, çoğumuzun sınavları bitti, bazılarımızın da -ben de dahil- daha yeni başlayacak. Sınavlar başlamadan kaç gün önce çalışmaya başlıyorsunuz?

Ben genellikle bir önceki gün taktiği yapıyorum. %50 ihtimalle ya başarılı, ya da başarısız oluyorum. Konu basitse bilgim taze oluyor, konu zorsa düşük alıyorum. Ders çalışmayı sevmediğim için bu taktiği uyguluyorum siz kaç gün önce çalışmaya başlıyorsunuz?

Dersten nefret ederim. 1 hafta once goz ucu, son gun artik yumurta kapida olunca zorla calisiliyor. Her sinav haftasi tovbe ediliyor, sonraki sinav haftasi yine ayni halt yeniyor.

Sözel derslere sınavdan önce ki gün çalışıyorum ancak sayısal derslere sınavın 2-3 gün öncesinden çalışıyorum.

Çalışmıyorum
Mantıklı sayılmaz, önermiyorum.

İlk sınav matematik oluyor hep. O yüzden hafta sonundan matematiğe çalışmaya başlıyorum. Yani matematiğe 2 gün, diğerlerine son gün.

Maalesef bizim sınav konuları son gün verildiği için son gün çalışmak zorunda kalıyorum. Tahmini çalışmada yapmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…