Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ekim 2022 #1 10. sınıfım siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 8 Kasım 2022 #2 Boranity dedi: 10. sınıfım siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her gün o gün işlediğim konuları tekrar ediyorum. Her dersten birkaç soru çözüyorum. Sınav haftası konu tekrarı amaçlı videolar izleyip test çözüyorum. Planlı çalışmak önemli.
Boranity dedi: 10. sınıfım siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her gün o gün işlediğim konuları tekrar ediyorum. Her dersten birkaç soru çözüyorum. Sınav haftası konu tekrarı amaçlı videolar izleyip test çözüyorum. Planlı çalışmak önemli.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 8 Kasım 2022 #3 Boranity dedi: 10. sınıfım siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Son gece çalışıyorsun bir de sınavdan önceki derste son tekrar.
Boranity dedi: 10. sınıfım siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Son gece çalışıyorsun bir de sınavdan önceki derste son tekrar.
Y Yesimyesil Centipat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2022 #4 Öncelikle derste mutlaka konsantre olmanı öneriyorum. Sonrası evde konu ve soru çözümü ile gelecektir.
Öncelikle derste mutlaka konsantre olmanı öneriyorum. Sonrası evde konu ve soru çözümü ile gelecektir.