Muas
Picopat
9. sınıf.
Tanrı'ya inanıyorsan, dua etmeye başla bence. Bu sistemin ilk kurbanları sizsiniz.
9. sınıf.
Ama benim temelim çok zayıf hocam özellikle matematikte yok denecek kadar kötü.9. Sınıfta son saat çalışarak sene sonu ortalamamı 78 yapıp teşekkür almıştım. Umudunuzu kaybetmeyin.
Ama benim temelim çok zayıf hocam özellikle matematikte yok denecek kadar kötü.
Çoğu kalan 9 ve 10da kalıyor. 9'a ayak uyduramayanlar veya ergen olup devamsızlık yapanlar kalıyor.Hocam bende 9umda sanırım kalmak kolaylaşmış tüm hocalar dikkat edin diyordu sınav haftasına bırakmamak daha sağlıklı bence.
Merhaba arkadaşlar, lise için sınavlar 30 Ekim'de başladığını duydum, ancak bir sorunum var o da benim sayısal anlamda bir temelim yok sözel olarak ise yani idare eder işte okula 68 OBP ile geldim öyle düşünün, ben sayısala yani fizik, kimya, biyoloji ve matematiğe ağırlık versem sözele de biraz zaman ayırsam teşekkür alabilir miyim en azından sınıfı geçebilir miyim? Temelim zayıf yani çalışmasam kalacağım sınıfta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.