Sınavlarda kullanmak için Virtual Machine önerisi

hengin

Megapat
Makaleler
5
Daha fazla  
İyi günler.
Sınavlarda kullanılacak yazılımdan ve eklentiden dolayı bilgisayarımı ve verilerimi korumak için Virtual machine kurmayı düşünüyorum. Üzerinde sadece Google Chrome, sınav için kullanılacak eklenti (witwiser) ve Zoom çalışacak. Sistemin hem güvenliğini riske atmayacak hem de ağır performans kaybına sebep olmayacak bir program önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler.
Sınavlarda kullanılacak yazılımdan ve eklentiden dolayı bilgisayarımı ve verilerimi korumak için Virtual machine kurmayı düşünüyorum. Üzerinde sadece Google Chrome, sınav için kullanılacak eklenti (witwiser) ve Zoom çalışacak. Sistemin hem güvenliğini riske atmayacak hem de ağır performans kaybına sebep olmayacak bir program önerir misiniz?
Google Cloud kullanmayı düşünebilirsin.

İyi günler.
Vİrtual Box ya da VMware tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı