Arthur Morg4n Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 130 1 Kasım 2020 #1 Sınavlardan düşük alırsam sınıfta kalır mıyım? (2020-2021 eğitim öğretim yılı için.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
ctoker749 Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 815 1 Kasım 2020 #2 Uzaktan eğitimde de sınav planları var, okulda girilecek diyorlar. Buna göre önceki düzen neyse şu an uygulanacak düzen de aynı.
Uzaktan eğitimde de sınav planları var, okulda girilecek diyorlar. Buna göre önceki düzen neyse şu an uygulanacak düzen de aynı.
3 359107 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Kasım 2020 #3 Arthur Morg4n dedi: Sınavlardan düşük alırsam sınıfta kalır mıyım ( 2020-2021 eğitim öğretim yılı için ) Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıftasın?
Arthur Morg4n dedi: Sınavlardan düşük alırsam sınıfta kalır mıyım ( 2020-2021 eğitim öğretim yılı için ) Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıftasın?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Kasım 2020 #4 @ctoker749 Pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n Kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem. Son düzenleme: 1 Kasım 2020
@ctoker749 Pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n Kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 1 Kasım 2020 #5 Eski sistem devam ediyor, ortalamanız belli bir notun altına düşerse kalırsınız.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.663 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Kasım 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 Pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n Kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirseniz. Belli bir sınır var. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçeyi mi unuttunuz?
Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 Pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n Kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirseniz. Belli bir sınır var. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçeyi mi unuttunuz?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 1 Kasım 2020 #7 hadwiger dedi: Hocam Türkçeyi mi unuttunuz? Genişletmek için tıkla... Yav, yanlış yazmışım. Şimdi fark ettim. Nece konuşmuşum ben?
hadwiger dedi: Hocam Türkçeyi mi unuttunuz? Genişletmek için tıkla... Yav, yanlış yazmışım. Şimdi fark ettim. Nece konuşmuşum ben?
Arthur Morg4n Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 130 1 Kasım 2020 #9 Kaan T dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... nih dedi: Eski sistem devam ediyor, ortalamanız belli bir notun altına düşerse kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem. Genişletmek için tıkla... ctoker749 dedi: Uzaktan eğitimde de sınav planları var, okulda girilecek diyorlar. Buna göre önceki düzen neyse şu an uygulanacak düzen de aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem. Genişletmek için tıkla... 9. sınıftayım. 359107 dedi: Kaçıncı sınıftasın? Genişletmek için tıkla... 9. sınıftayım.
Kaan T dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... nih dedi: Eski sistem devam ediyor, ortalamanız belli bir notun altına düşerse kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem. Genişletmek için tıkla... ctoker749 dedi: Uzaktan eğitimde de sınav planları var, okulda girilecek diyorlar. Buna göre önceki düzen neyse şu an uygulanacak düzen de aynı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Samotne Ciasteczka dedi: @ctoker749 pardon, yanlışlıkla gülücük attım. @Arthur Morg4n kaçıncı sınıftasınız? Sınavlar olacak yüz yüze. Düşük not alırsanız, kalabilirsiniz. Belli bir sınır var. Aynı eski sistem. Genişletmek için tıkla... 9. sınıftayım. 359107 dedi: Kaçıncı sınıftasın? Genişletmek için tıkla... 9. sınıftayım.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 1 Kasım 2020 #10 Arthur Morg4n dedi: 9. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda genellikle kalma durumları olmuyor ama lisedesin, 9. sınıfta sınıfta kalan bir sürü insan var.
Arthur Morg4n dedi: 9. sınıftayım. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda genellikle kalma durumları olmuyor ama lisedesin, 9. sınıfta sınıfta kalan bir sürü insan var.