Sınavlarım çok kötü geçti

Hocam telefonun artık işini görmediğini anlatmaktan başka çaren yok gibi telefon işimi görmüyor bu sene alisamadigim icin notlar kotu geldi artık seneye de daha iyi çalışıp düzeleceğine söz verirsen anlayış gösterirler bence.

Şuan arkada kimya konu anlatım video açık gram birşey anlamadım. Büyük ihtimalle kalacağım.

Birde gamepad istiyordum. Onun için ne diyebilirim? Çok daha ucuz telefondan.

Şu an arkada kimya konu anlatım video açık gram bir şey anlamadım. Büyük ihtimalle kalacağım.

Bir de gamepad istiyordum. Onun için ne diyebilirim? Çok daha ucuz telefondan.

Hocam belki zaten okul senem kotu gecti yazın seneye daha dinc baslamak icin kafamı dağıtmam lazım falan diyebilirsin pek de bilemedim şimdi.

Şuan arkada kimya konu anlatım video açık gram birşey anlamadım. Büyük ihtimalle kalacağım.
Kankam nisan tatiline giriyoruz haftaya demekki son sınav haftasındasınız yakın zamanda kimya sınavın var ve yeni çalışmaya başlıyorsun. Anlamaman normal , elinden geleni yap düşük gelirse 2.sınavlarda düzeltmeye bakarsın. 9.sınıfta daha mol kavramı bile yok diye biliyorum konu birikimin az, şimdi çözemezsen hertürlü tytde önüne çıkacak

O zaman önce şunu belirlemek lazım. Telefon alamayacağınız için mi yoksa gerçekten uzun vaadede bir kaygınız olduğu için mi? Hangisi daha ağır basıyor bir düşünün daha sonra daha kapsamlı öneri veririz.

Bende kimya sınava çalışmak için 11'de oturmuştum saat 2.30 hala başlayamadım. O sorun herkeste vardır. Bilgisayardan çalışma kitaptan not kağıdı yaz ben bu sayede o odaklanma sorununu az da olsa engelliyorum yoksa bilgisayardan çalışmak çok zor yani masaüstünde oyunlar, anasayfada eğlenceli videolar varken konu anlatımı dinleyemiyorsun. Kendine de ki eğer 40dk çalışîrsam 20dk PC'ye bakacağım. Böyle böyle 2saat otursan 80dk ders çalışmış olursun. Bir de dikkatin dağıldığı anda ya başka bir materyale geç ya da ara ver. Ben bu taktikla dikkat sorunum olmasına ve dersin başına oturamıyor olmama rağmen 95+ tutabiliyorum, bir dene.

Telefon alamadığım için. Ders sorununun çözülrbilecek birşey olduğunu düşünüyorum.

Ben meslek lisesinde en yüksek notum 40 falandı eğer okul birinciliğine oynamıyosan çok kafana takma. Okuldaki sınavların gram önemi yok sen üniversite sınavına bak.
Teknik meslek lisesi mezunu biri olarak ne yazık ki fen lisesine giden bir öğrenci ile bizim hedeflerimizin bir olması pek mümkün değil. Bizde dediğiniz gibi 40 alınca sevinenler oluyordu. Kaldı ki teknik meslekte o da iyi değildi.
Konuyu açan kardeşim telefon için üzülme hiç. Derslerin iyi olmaya devam ederse nicelerini ve daha iyilerini alabileceğin çok güzel bir hayatın olacak. Çok iyi bir lisede okuyorsun. Sen şu an notlarımı nasıl yükseltebilirim düşüncesine odaklan ve asla yetinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…