Sınavlarım kötü geliyor

439902

Hectopat
Şu an yazacaklarım, içimi dökmek için; yazdıklarımı kulağınıza küpe edip benim yaptığımı yapmazsanız iyi olur. 10. sınıfım; sınavlardan düşük aldım, konu çalıştım ama hiç test çözmedim. Test çözerek bilgi aklınızda kalır; karşınıza nasıl soru çıkacağını bilirsiniz. Sürekli ve bilinçli soru çözersiniz; anlamadıklarınızı, bilmediklerinizi görürsünüz. Ben test çözmedim, sınavlara hazırlıklı değildim. Şu an sınavlarım tam bitmedi; aileme sınavların durumunu nasıl açıklarım, kara kara düşünüyorum.

Derslere katılıp hocanın gözüne girmeni öneririm. Çünkü not isterken isteyecek yüzün olsun.2. sınavlarda çok çalışıp diploma notunu yükseltebilirsin.

LGS.exe anlıyorum.

Düşük derken kaç mesela?

Ben 9. sınıfım ve sınavlardan sadece 1 gün önceden defteri 2-3 kere okuyarak bitiriyorum, üstüne konu anlatımı dinliyorum sonra da 10-15 tane soru çözüyorum ve çok yüksek alıyorum. (Mesela biyoloji ve ingilizceden 96, elektro teknikten 84, dinden 85 aldım.)

Olasılıklar:
  • 9. sınıf konuları kolaydı.
  • Hocaların sınavı kolay yapıyor.
  • Sen zekisin.
Düşük derken kaç mesela?
Şu an okunanlar:

Din: 88
Biyoloji: 80
Coğrafya: 80
Matematik: En fazla 40

Böyle olmamalıydı. Daha da düşükleri gelecek. Bunlar kolay olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…