Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #1 Hocam sosyal mecralarda 2.dönem sınavlar kaldırılacak okul 4 gün olacak falan deniyor fakat resmî bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı?
Hocam sosyal mecralarda 2.dönem sınavlar kaldırılacak okul 4 gün olacak falan deniyor fakat resmî bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 2 Şubat 2023 #3 Sınavların kaldırılması imkansıza yakın gibi bir şey bence. Resmi açıklama görmeden hiçbir şeye inanmayın derim.
Sınavların kaldırılması imkansıza yakın gibi bir şey bence. Resmi açıklama görmeden hiçbir şeye inanmayın derim.
MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 İmkansız.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 2 Şubat 2023 #5 Okullar 4 gün olmaz, 6 gün olması bile daha mümkün. Resmî bir açıklama yapılmadıkça hiçbir habere inanmayın hocam.
Okullar 4 gün olmaz, 6 gün olması bile daha mümkün. Resmî bir açıklama yapılmadıkça hiçbir habere inanmayın hocam.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 2 Şubat 2023 #6 Leviodas dedi: Hocam sosyal mecralarda 2.dönem sınavlar kaldırılacak okul 4 gün olacak falan deniyor fakat resmî bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sınavlar devam ediyor. Okulun haftada 4 gün olması Türkiye'de değil daha çok bazı Avrupa ülkelerinde enerji tasarrufu amacıyla yapılmaya başlanan bir uygulamadır.
Leviodas dedi: Hocam sosyal mecralarda 2.dönem sınavlar kaldırılacak okul 4 gün olacak falan deniyor fakat resmî bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sınavlar devam ediyor. Okulun haftada 4 gün olması Türkiye'de değil daha çok bazı Avrupa ülkelerinde enerji tasarrufu amacıyla yapılmaya başlanan bir uygulamadır.
Ralenyx Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 Sosyal medyada gördüğünüz ve okuduğunuz şeylere inanmayın.