Sınavlarınız nasıl geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklenti olmadığı için stres düşüktü, fakat bu iyi şeylere vesile oldu diyebilirim. Edebiyattan 75-80 civarı bekliyorum , İngilizce'den ise 98 bekliyorum.

İkisi de çok iyi geçti. Dün verdiğim sözümü tuttum. Coğrafyadan 1 tane yanlışım kesin var. Başka bir yerden başka bir yanlış çıkarsa 92, çıkmazsa 96. Din için de aynı şey geçerli

En iyi geçirenlerdenim. Yarın bizim sınav yok, ondan sonraki gün fizik ve demokrasi var. İkisine de hazırım.

İrfan, böyle deme bak sonu hayırlı bitmiyor. Bizim sınavlar niye klâsik ya? Arkadaşlarla dışarıdaydım ben de. Yeni geldim eve, duş alıp uyurum.

Fizik sınavımda 4 tane soru vardı tanesi 25 puan başka bir şey diyemiyorum.

İrfan, böyle deme bak sonu hayırlı bitmiyor. Bizim sınavlar niye klâsik ya? Arkadaşlarla dışarıdaydım ben de. Yeni geldim eve, duş alıp uyurum.
Hayırlı bitmiyor mu? Yok be. Şu ana kadar kötü geçirdiğim sınavım yok ki.

Klasik olması daha iyi bana göre. Sağdan soldan puan kazanıyorum yapamadığım sorularda bile.

İyi uykular dostum. Ben de duşa girip demokrasi çalışacağım. Demokrasi diye ders mi olur be?

Bu arada, sen 9. sınıf mısın, 10. sınıf mı?

Matematikten tokat yedin ya İrfan? Kötü demiyorum, arkadaşların içinden geçtiği sınav.
İyi iyi de test olunca şıklardan mantık yurutebiliyorsun, 1-2 sık eleyebildiysen sallayabiliyorsun vs.

Sizin sınıfta malum cahillerden hiç mi yok İrfan? Onlar için o sınav.

9. sınıfım İrfan ağabey.

Zaten bizim kankiler biraz değişik. Tek konuştukları şey kızların fiziği ve güzelliği. Ya sana göre hangisi güzel dediklerinde bile bir şey söylemiyorum. Çünkü kalabalığız ve çoğumuz aynı okuldayız. Aralarında güvenmediği elemanlar olduğu için de yorum yapmıyorum. Size göre sadece fiziksel özellikler mi önemli dediğimde de 15 yaşındayız boş yapma diyorlar. Nude falan istiyorlarmış, çok boş. Benim güzel sevgilim olsa ben de isterim gerçi.

Matematikten tokat yedin ya İrfan? Kötü demiyorum, arkadaşların içinden geçtiği sınav.
Sen o olayı yanlış anlamışsın be Haruki. Arkadaşlarım benden 5 puan öndeydi. Çok da fazla değil hani. Bu arada sınıf ortalaması çok düşük.
İyi iyi de test olunca şıklardan mantık yurutebiliyorsun, 1-2 sık eleyebildiysen sallayabiliyorsun vs.
Sen zor test görmemişssin dostum. Bi' soru sorarlar var ya feleğin şaşar. Ulan geçen sene din hocası öyle bi' test hazırladı ki, kendi bile 90 almış. Yoruma dayalı bütün sorular (bak yoruma açık değil direkt, soru yorum yapma üstüne).

Böyle olunca, 85 almıştım geçen sene o sınavdan.
9. sınıfım İrfan ağabey.
Tahminim doğru çıktı evlat. Kimyaya ezber dediğinde anladım.
Sohbeti kıt olan insanlarla anlaşamıyorum. O ortamda 10 dakika kalabilirim en fazla.

Nude? Yazık. Hub'a atsınlar bari.

Bu hafta yok ancak ayın 16 ve 17. gününde bana çok güzel geçeceğini biliyorum.

Fizik ve matematik var bu günlerde.

Hocanın mikrofonu bir görseniz şarkı yaparken davul alarak kullanırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…