Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.104 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #11 Connor The Android dedi: Serseri dolu değil ama serseri bulma olasılığı artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam liseden liseye değişir tabi de ben bizim okulda öyle serseri görmedim. Çıkışta sigara içenler var sadece onlar da her yerde var.
Connor The Android dedi: Serseri dolu değil ama serseri bulma olasılığı artıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam liseden liseye değişir tabi de ben bizim okulda öyle serseri görmedim. Çıkışta sigara içenler var sadece onlar da her yerde var.
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #12 Bunu izleyin. gene çalışmassanız ümit yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu izleyin. gene çalışmassanız ümit yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Lord Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 156 Makaleler 1 22 Şubat 2023 #13 yiğit321321 dedi: Doğru da sınav zor olacak pandemi döneminde de öyle oldu çoğu kişinin neti düştü. Genişletmek için tıkla... Sınavın zor veya kolay olması birşey ifade etmiyor bu bir sıralama sınavı puanlar düşerse lise taban puanlarıda düşer kolay olursada yükselir en azından %10luk bir liseye girmeye çalış.
yiğit321321 dedi: Doğru da sınav zor olacak pandemi döneminde de öyle oldu çoğu kişinin neti düştü. Genişletmek için tıkla... Sınavın zor veya kolay olması birşey ifade etmiyor bu bir sıralama sınavı puanlar düşerse lise taban puanlarıda düşer kolay olursada yükselir en azından %10luk bir liseye girmeye çalış.