Sınavsız üniversite bölüm önerisi

Klosie

Hectopat
Merhabalar halihazırda Ankara Üniversitesinde üniversite okuyorum 2.sınıfım. 7 ağustosta sınavsız 2.üniversite kayıtları başlayacak fakat hangi bölümü seçeceğim hakkında kararsızım hangi bölümün önü açık ve iş bulmada sıkıntı yaşamam?

İş Sağlığı ve Güvenliğini öneririm. Örnek hastane çalışan herhangi biri her sene sertifika yenilemek zorunda. Bunun içinde zorunlu olarak ders alıp sınavı geçmesi lazım.

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik. İş sağlığı ve güvenliği önermem.

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik. İş sağlığı ve güvenliği önermem.
Tıbbı dokümantasyon bana göre geleceği yok. Doktor göçünü önlemek için bu sene 30 bin atama yaptılar. Ama çözüm olmadı. Onun harici yüksek atamalar yapılmaz artık. Bir seferlik gönül almaydı.

Şu an 4 yıllık mı okuyorsun? Lisans mezunu olduktan sonra önlisans KPSS'den atanamıyorsun diye biliyorum.
İş sağlığı ve güvenliğinin ataması yok denecek kadar az zaten. Bide doğru lisans mezunu olunca önlisanstan atanmıyor.

Şu an 4 yıllık mı okuyorsun? Lisans mezunu olduktan sonra önlisans KPSS'den atanamıyorsun diye biliyorum.
Evet 4 yıllık okuyorum fakat sınavsız önlisans tarafından mezun olup lisans eğitimim bitmeden iş bulabilirsem direkt olarak işe girmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…