Sineği kontrol ettiğimiz oyun

murawest

Centipat
Yer
west coast
Daha fazla  
Oyunu en az 7 sene önce oynamıştım. Bir sineği kontrol ediyorduk, bu sinek bir babaydı. Biraz "cartoon" modellenmiş, komik tipli, burnu büyük bir karakter. Mavi-beyaz şeritli bir eşofman ve beyaz atleti vardı. Oyunda amacımız yavrularımızı toplayıp bölüm içindeki puzzleları çözüp onları bitiş kapısına ulaştırmaktı, en iyi hatırladığım bölüm kanatlarımızı kopardıkları bir bölümdü. Bölüm içinde roket sırt çantası alabiliyorduk ama asla alamadım, çünkü yaklaşık 5 kere oynamama rağmen o bölümde her zaman sürem biterdi. O zamanlar bilgisayarım olmasına rağmen sürekli oraya gidip oynardım. Umarım bilen birileri çıkar. Gerçekten 2 yıldır aklımda ama bulamadım. İngilizce araştırmayı denedim, beni kısıtlayan sineğin "fly" demek olmasıydı "housefly" yazdığımda simülasyon oyunları çıkıyor. O oyun hakkında bir görsel dahi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

11 yıl önce çok sevdiğim bir oyun vardı. Biz polistik köpeğimiz falan vardı düşmanı vurduğum zaman köpek silahını geri getiriyordu aradım taradım bulamadım bilen var mı acaba?

Slap the fly mı hocam?
Ne yazık ki değil 2d bi' oyundu.

Şu şekilde :
7fcb8d31-f7d0-4b5c-ac75-f40391d61776_2DGamekit.jpg

11 yıl önce çok sevdiğim bir oyun vardı. Biz polistik köpeğimiz falan vardı düşmanı vurduğum zaman köpek silahını geri getiriyordu aradım taradım bulamadım bilen var mı acaba?
Dead to Rights'tan bahsediyor olabilirsin, tam çıkış tarihini bilmiyorum ama istersen bir bak
Görseli internette aratabilirsiniz.
Learn Unity

Google Lens ile yarattığımda attığınız resmin Unity 2D oyun projesi olduğunu gördüm. Herhangi bir isim bulamadım.
Yanlış anladınız görsel oyuna ait değil, sadece nasıl bir açısı olduğunu anlamanız için koydum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı